reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hannah
no takiej to dobrze pochlapać się w wodzie:-) a podobna do Ciebie jak dwie krople wody:-) albo czekolady skoro mówisz,ze sie tak zesmażyłaś:-) pochwal się tu piękną opalenizną:-) raz raz;-)

reklama
kochana nie ma sprawy, poczekamy:-) na szczęście opalenizna do jutra nie zejdzie, ale za to baterie się naładują:-) także jeśli myślałaś,że się wykręcisz to niestety Ci się nie uda;-)

hannah kurde jaka laska z ciebie ze hej:) pierwszyraz cie widzę:) milusio:) śłicznie wyglądasz i córcia też śliczna:) kurcze uważaj teraz na mężusia:)hihi buziołki..

u mnie...przeprowadzam sie w koncu<lol> kurcze nie jest łatwo ale w koncu na jakims swoim a nie u tescia...wynajelismy sobie 2 pokoje i duzą kuchnie z łazienką i ogródkiem, w domku w radwanicach....za 900 zł plus liczniki...utargowałam 100 zł:} bo miał byc 1000 zl......jeszcze siedze u tescia ale jutro moja rodzinka przyjezdza i przewozimy mebelki z domu, i w sobote kuchnia do konca bedzie zrobiona i nasza sypialnia bo jeszcze malujemy sobie,,,,, ogólnie ciesze sie chociaz cos tam robimy w zamian za kaucje i inne sprawy które są do dogadania:) za darmo nie bede robic:) hhihi

Wojtuś dalej ma kolki ale juz mniejsze, ja sie nie wysypiam, bo w nocy daje czadu....ale cóz zycie...męzus mało pomaga mi z nim bo wstaje do pracy rano i mówi ze sie musi wyspoac....

ok kochane zaglądne potem

Marcy co do kolek i nieprzespanych nocy,to doskonale Cię rozumiem.Też przez to przechodziłam.W końcu samo minęło,ale ile łez razem z małą wylałam,to moje....

Ha-NN-aH
Laseczka Ty i przed i po super wyglądasz...ja mam brzuch jak balon i w ogóle...No cóż w końcu postanowiłam też spróbować owej diety :tak: okazało się, że u mnie w pracy połowa ludzi ją stosuje teraz...poważnie :-D Idę korytarzem, a tam wszyscy o tej diecie (Dunkana o ile dobrze pamiętam stosujesz?)
Zobaczymy jak będzie dalej, bo ja ją dopiero od wczoraj zaczęłam stosować, ale boję się, bo nie mam za bardzo samozaparcia i nie wiem czy mi się uda...tym bardziej, że to dieta długoterminowa. No ale cieszę się, że zaczęłam...może uda mi się Ciebie doścignąć ;-)

No a mąż dziś znów wyjeżdża do Jarocina i znów sama...tzn. w sumie przyjedzie do mnie tata na weekend więc aż tak sama nie będę :tak: Ale przykro mi, bo zaś jak za tydz.mąż ma wolny weekend to przyjeżdża teściowa :wściekła/y:

Oki zmywam się, później cosik jeszcze napisza :*

Dziękuję dziewczyny.
XTosia
suuuper, będziemy się wspierać, powiem ci ze dieta jest coraz bardziej popularna, bo skuteczna. U mnie dłuższy postój wagi, ale to podobno normalne:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry