reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hannah
patrz jaki no, zamiast docenić całokształt to się tylko o cycki martwi:-) jestem ciekawa czy łatwo dzięki tej diecie utrzymać wagę, poczekam na Twoje opinie:-)

reklama
hannah
patrz jaki no, zamiast docenić całokształt to się tylko o cycki martwi:-) jestem ciekawa czy łatwo dzięki tej diecie utrzymać wagę, poczekam na Twoje opinie:-)
No nie tylko bo mówi że mam pupkę jak 10 lat temu hahaha:-D:-D
A mówił że nie widzi różnicy i podobam mu się tak czy siak (jedzie mi tu czołg heh)
No zobaczymy jaki będzie efekt, sama jestem ciekawa:sorry:

taa nie widzi różnicy, facet=wzrokowiec heh i jeszcze Ci powie ,ze nie widzi róznicy no to się uśmiałam:-) no więc zobaczymy jak to będzie z utrzymaniem wagi, na serio bardzo jestem ciekawa rezultatu:-) no i chciałabym być taka konsekwentna w jedzeniu, bo jakoś mi daleko do tego;-) ok na razie lecę trochę ogarnać , bo jak tak dalej posiedze to się nigdy za to nie zabiorę;-)
pozdrawiam!

Cześć!
Martilla - widzę że u nas podobnie... upał już okropny, a mnie czeka dziś dużo sprzątania. Staram się żeby zawsze było czysto w domu, ale i tak ktoś musi wypastować podłogi, umyć okna i drzwi, wymyć lampy i wszystkie trudno dostępne zakamarki. No ale puki co mam dużo energii, więc chyba nie będzie źle... hihi...
Miłego sprzątania!

pozdrawiam...

olka
dzieki i wzajemnie, tyle ,że ja nie sprzątam tak szczegółowo, bo by mi to chyba z tydzien zajeło :-) sprzątne z grubsza ,że tak powiem , a dokładniej niech sprzątają domownicy;-) ja tu jestem tylko od święta heh

dziewczynki podziwiam was;) ja mam dzis lenia jak stad do warszwy ;))) nie robi kampletnie nic- w koncu urlopu mam jescze 2 dni hiihih

@ wkoncu sie zjawila na szczescie ;)))

oby jutro byla fajan pogoda bo chcemy nad wode jechac

Jeju dziś sprzątanie...ojjjj to nie dla mnie:-D
Ja też przeszłam na tą dietkę co Ha-NN-aA :tak: tylko czy będę tak wytrwała to nie wiem, ale się zobaczy:tak:

Idę strzelić sobie kawkę, bo senność okropna mnie ogarnęła.

Kobietki normalnie cud...3 cm w pasie mniej :tak: wiem, że to na razie woda, ale i tak jestem b.zadowolona i zmotywowana :-D

Wczoraj w Jarocinie tak padało, że organizatorzy zakazali kamerowania i mąż skończył wcześniej, z jednej str.modlę się o deszcz bo by wcześniej wrócili, ale z drugiej str.nie mogę patrzeć na tragedię ludzi więc nie chcąc być samolubem lepiej niech nie pada:tak:

Mój tata wziął Hanię na ręce i poszedł z nią na balkon bo "kapkap" i teraz Hania jak tyko ją postawi na ziemię od razu wyciąga rączki do "dziadzia" i mówi "kapkap" - mała cwaniara moja :tak: A w ogóle to dała mi pospać dziś do 8:00, ale za to ciśnienie mnie zabiło i nie mogłam wstać z łóżka :eek:

reklama
xTosia
moje gratulacje:-) narazie 3 cm ale będzie więcej:-)

ja już w wawie, o rety jak nie mogłam się tego doczekać:-) tylko w nocy coś spać nie mogłam , aż się sama sobie dziwie, bo byłam strasznie zmeczona... pospałam z 3 godziny, a potem gapiłam się w sufit do 4 rano i wstałam o 9 i jakoś dziwnie wyspana jestem:-) jak u was pogoda? u mnie leje

ARLA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK!!!:-):-):-):-):-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry