Olka1988
Fanka BB :)
ehhh... ale mi się nudzi! Więc tu sobie zajrzałam.
Dżem też lubię - najbardziej truskawkowy ;-) ( żart). Podoba mi się najbardziej piosenka "Do kołyski". Nie wiem czemu...
ewelka - obejrzałam już 150stron z tego drugiego linka. Super stronka! Czekam na więcej jak coś
Nie mam o czym pisać... a nudzi mi się strasznie. Uciekam bo tu pusto...
Dżem też lubię - najbardziej truskawkowy ;-) ( żart). Podoba mi się najbardziej piosenka "Do kołyski". Nie wiem czemu...
ewelka - obejrzałam już 150stron z tego drugiego linka. Super stronka! Czekam na więcej jak coś

Nie mam o czym pisać... a nudzi mi się strasznie. Uciekam bo tu pusto...
;-)
Spotkaliśmy mnóstwo naszych znajomych, których dawno nie widzieliśmy więc mogłam pochwalić się moim skarbem
a co kurna się miało wielkiego dziać przez jeden dzień - masakra, tak rozpuszczone sa niektóre dzieciaki
mam nadzieję, że Paula jakoś tam wytrzyma sama w pokoju, ehhh...
nic nie chce.Rano jak jest glodna po nocy to wypije tylko 150max 175 ml mleka.Jak byliśmy u teściowej to jak mnie nie było to mi ją dokarmiła biszkoptami,troche wafelkiem grześkiem,troche zelkow jej dala,bułke a ja sie potem wsciekałam czemu ona u niej obiadu nie chciala zjesc i przyszło do tego że musiała go wyrzucic stworom bo był podgrzany juz dwa razy a ja nie bede podgrzewac 3 raz.Wczoraj też dała mi wielki koncert przy jedzeniu biszkpta z mlekiem i z owocem,że myślalam że wyjde z siebie.Wkurzyłam sie na maxa i poszłam jej zrobiłam dwie kromki chleba bez skórek z szynka i serkiem topionym i dawalam jej kawalek po kawałku z reki i musialam jej isc zrobic trzecią! a dzis powtorka z rozrywki
rano mleko potem pare chrupek,obiad dalam psu bo nie chciala i w koncu zjadla chleb...