xTosia
Cudowna Haneczka
No chyba zaraz padnę ze śmiechu

Dzięki :*a to jej ukochany pluszak
Hania ma Elmo z ul. Sezamkowej ... też mu się pranie przyda ;-)
A mój zadzwonił do mnie z pracy i mówi, że wpadł na pomysł żebyśmy z Hania jechali na ten wernisaż z nim ... no się domyślił bystrzak jeden ;-)
Ejjj powiem Wam przerąbaną historię ... żona mojego teścia zrobiła deser, który zjadła ze swoją córką i zięciem. Jakoś w pon. teściu wszedł do niej do łazienki, patrzy a ona leży na podłodze z otwartymi oczami i nie ma pulsu, ani nie oddycha
Teściu wezwał pogotowie i wpadło 6-ciu ratowników i wbili jej w serce coś i od razu się obudziła.Okazało się, że to salmonella
Od razu wezwano tą córkę i zięcia na badania, ale oni mieli silniejsze organizmy i walczyli z tym. Masakra się przeraziłam, bo to prawdopodobnie od jajek. Muszę się ich zapytać czy kupowali jakiś niby z fermy czy ze sklepu.
wiesz ja Wiki gajora piore raz na tydz ewentualnie 1 na 2 tyg bo mi smierdzi jakby paluszkami taki jest przez nia wymemlany :-) ale ona ma juz go rok to jest przyzwyczajona...ona wszedzie z nim chodzi na dwor,na spacer,spi z nim a czasem w zebach go nosi jak idzie na czterech...tak jak tata po alkoholu 
Gary już mi 1,5 dnia stoją
Dziś miałam straszną akcję w sklepie i aż boję się, że tak będzie cały czas. W ogóle w domu też była niegrzeczna