reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hej ;-)
pustki tu dzisiaj...Wczoraj bylismy u kuzyna na pozegnaniu lata...siedzielismy sobie wszyscy w garazu...ale czulam ze mi zimno w stopy...w chacie juz czulam ze bede chora i faktycznie katar mnie dopadl...mala naszczescie byla grubo ubrana i ciagle biegala ze wzystkimi i za wszystkimi...hehe ale zawinelam sobie 4 piwa do domu bo nie pilam,ale jak sie kazdy na osobe skladal po 20 zl to co...mial ktos za moje siano wypic moje browary :-p w sumie to ta kase to mamie musze oddac bo ona za nas wylozyla :-pA moje sloneczko sobie teraz nyna jeszcze...ciekawe co ona w nocy bedzie robic :-ptak slodko spi ze szkoda jej budzic....:tak:

reklama
Witam wieczorowo!
A co tu taka cisza nastala?Zanim wpisalam sie do grupy byl tu taki ruch jak w Rzymie,pelno mam i mateczek,a teraz...cisza?Oj,matko to chyba nie z mojej winy hi hi.Czy ktos wie jak tam Rechot i jej Tomek?

Dziewczyny. Jestem w szoku że którąś z was mogły zdenerwować i zdzwić słowa Kachy. To jest stan depresji po prostu i z tą chorobą można walczyć ale jest ciężko. Agatka ma dopiero 3 tygodnie i jeszcze wszytsko się unormuje i Kacha zacznie cieszyć się z macierzyństwa, ale widocznie to jeszcze za wcześnie.
Ja sama wracając ze szpitala po porodzie wyłam jak bóbr. Miałam baby blues i choć to "miękka" odmiana depresji to jednak dała mi w kość, więc wcale jej nie potępniam i nie oceniam. Miłość przyjdze z czasem.
Rozmawiałam z mężem nie raz i on mi się przyznał i nie ukrywa tego że dopóki Hania troszeczkę nie "wyrosła" to nie czuł do niej nic, prócz poczucia obowiązku może. Teraz żyć bez niej nie może i codziennie podkreśla jak bardzo ją kocha.
Także Kacha daj sobie szanse i zapewniam że pokochasz bycie mamą i twoją śliczną córeczkę.

bry!!
u nas pogoda do bani.od rana leje :-( młody nadal zakatarzony i mam wrażenie,że gorzej leci niż leciał ten katar :-( dziś młody ma zły dzień i już mam dość-grrr:wściekła/y:
ciekawe co tam u Rechota...
Ewa-szybko zleci-iskierki dla Was:-D

heeeeeej pogodowa depresja mnie dopadła + marudny Kuba + załatwienia = spierniczony humor nie będę Wam zawracać gitary;-)

KAcha jak samopoczucie? :-)

Ewa słomiana wdowa jesteś :-D powodzenia! :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry