Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

byłam z małym w tej grupie przygotowującej do przedszkola...jest oczywiście najmłodszy i chwili nie usiedział.Pani powiedziała, że jest nadpobudliwy ruchowo i jak będzie starszy to trzeba będzie zrobić badania pod kątem ADHD :-( ciężko z nim będę miała...no ale powiedziała,że on ma taki temperament i się nie zmieni więc takie zajęcia w grupie dobrze mu zrobią.Tam nauczy się faktycznie samodzielności-bo w niczym rodzice nie mogą pomagać
No niech chodzi,bo czymś mu trzeba czas wypełnić.W domu zjadł coś i od razu padł jak się położył
no i teraz już dokazuje,ale godzinka spania jak dla niego przy tej jego energii to stanowczo za mało.No.To tyle.Miłego:-)
a dziecko ktore ma temprament wcale nie jest jakies inne, moim zdaniem bardziej bystre, zywe itp. 

Piec 45 min w piekarniku nagrzanym na 180 st

on jest nie do opisania
a jak widzialam filmiki damiana kaczuchy to odrazu stwierdzilam ze on ma chyba adhd,taka osobe poprostu trzeba widziec jak sie zachowuje i nie znaczy ze takie dziecko musi byc rodzicow pijacych i palacych bo o tym koledze co ci pisalam to u niego nie sa pijacy i moze tam jedno z nich pali....zmykam bo sie hu.owo czuje 
czasami mnie na niego krew zalewa,że nie usiedzi minuty :-( ja nie palę i nigdy nie paliłam,hehe-dziwna jestem;-) a będąc w ciąży też nie piłam-za to dawca nasienia mojego dziecka to człowiek mający na swoim koncie używki wszelkiego rodzaju :-( nie wiem czy to faktycznie ma związek. A babka, która tak powiedziała to pracuje z dziećmi od wielu lat, więc nie jedno widziała.Ona nie stwierdziła ADHD a jedynie to,że może mieć.Póki co mówi,że jest nadpobudliwy ruchowo. Ale tak jak Ewelka mówi-ona widziała małego w akcji i każdy kto go zna tak mówi-no nie wiem zobaczymy.Ciężko jest z nim nawet jak nie ma tego ADHD stwierdzonego
Hehe-wyobrażasz sobie dzień spędzony z Twoim i z moim?
buhahahha-dobre.dwa małe diabełki wcielone 

ja tez dam
wersja dla leni 

\e tak powiem... hihih

ilonka do Ostrowa mam 80kmKa.M'ca a Ty skąd jestes? ja kiedyś bylam z okolic ostrowa wlkp.
ja bardziej w strone kalisza mieszkam ;-)