reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

sieeee maaaaa :-)
my praktycznie cały dzień poza domem-przynajmniej nie lało cały dzień i było troszkę słonka :tak: młody zrobił mi dziś pobudkę o 6:20 :wściekła/y: a ja cały dzień bez kawy bo nie było czasu :-p
Ilonka-może masz racje.Dziś mi wujek powiedział,że jego wnuczki też takie były w wieku Damiego i nie mają ADHD :-p to moja siorka mnie tak nakręca-wyczytała w necie o objawach ADHD i się wnikliwie przygląda chociaż sama wie,że młody jest za mały na taką diagnozę.ojśś-no nawet jeśli ma to muszę to zaakceptować-przecież nic nie poradzę;-)

reklama
mam już przepis na ciasteczka:-)
składniki:

- KLEIK RYŻOWY bobovita
- kostka tłyszczu
- płaska łyżeczka proszku do pieczenia
- 3 jajka
- 3 łyżki stołowe wiórków kokosowych
- 1 szklanka cukru (ale radzę mniej,bo będą za słodkie)

Składniki zagnieść.Z ciasta zrobić kulki wielkości orzechów włoskich i układać na blachę -BEZ SMAROWANIA. Wgnieść palcem lub ołówkiem dziurkę w środku ciacha :-) wuala :-p piec na zloto w temp.170st. pychotki jak dla mnie

Ostatnia edycja:
Kaczucha
ciastka brzmią smakowicie :D aż żałuję że nie mam piekarnika !!

Kamcia
czy ja dobrze widzę suwaczek ciążowy? Co się nie chwalisz? Moje gratulacje !!

a tak w ogóle to co tu tak cicho ??

a no nie chwale sie bo jak chcialam sie pochwalic to moj post byl jako ostatni...
wiec czekalam az ktos cos ciekawego napisze:-p
zeby nie pisac posta pod postem;-)
termin mam na 3 maja....:-D
jestem przeszczesliwa:-) D oczywiscie tez,....

Kamcia
to było edytować posta :D a taka różnica wieku to tak celowo czy nie do końca chcący ? sorry ,że tak pytam głupio :D

Ilonka
co tam na wizycie wyszło ? nie ma poprawy ???

Witajcie laseczki
Hania po trzech dniach w żłobku zakatarzona :no: Mam nadzieję, że nic więcej się nie rozwinie i będzie w pon. monter do żłobka, bo nigdy się nie przyzwyczai :-( U nas w mieszkaniu jest cholernie zimno i to pewnie przez to jest przeziębiona :-(

jest oczywiście najmłodszy i chwili nie usiedział.Pani powiedziała, że jest nadpobudliwy ruchowo i jak będzie starszy to trzeba będzie zrobić badania pod kątem ADHD :-(
Kochana brat mojego męża (18 lat młodszy) od małego był jak bajkowy Rajdek Wyścigówka ... wszędzie go było pełno. Jak np. mąż układał z nim klocki to ten skakał w koło niego i machał rękami. Teściowa nic tylko ADHD i ADHD. W końcu umówiła się z nim do lekarza i co ten powiedział ? cyt: "ADHD? To jest proszę pani mały terrorysta, a nie żadne ADHD" Dzieci z ADHD mają oprócz nadpobudliwości problemy z nauką i nawiązywaniem kontaktów z rówieśnikami. Może sobie poczytaj ADHD - nadpobudliwo

reklama
Hej:tak:
Kamcia ogromne gratulacje:-D:-)ilonka a czemu musisz jeszcze do poradni dylac?chyba powolutku przyzwyczailam sie do tego malego czlowieczka i pomalu wszystko sie normalizuje:tak:kupilam wczoraj kropelki na wzdecia i w miare szybko wieczorkiem zasnela:tak:a powiedzcie Ci mi czy slyszalyscie cos na temat wit. K ze rzekomo wywoluje zaparcia i problemy z koopka etc?
Zglosilam mala do konkursu:
Agata (wrzesień) - Agata urodzony(-a): 6-8-2010 <br /> Zagłosuj wysyłając SMSa o treści D.39226 na numer 71065. Koszt wiadomości 1,22 z VAT galeria cafe
Jakby ktoras chciala poswiecic eska za 1,22 to prosze o eska:
D.39226 na numer 71065
Z gory dziekuje:tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry