reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
hehe-dzięki babulce kochane :)
ilonka-ale zdzierasz-mogłabyś chociaż po 1zl ;p zakładaj profil-ale do tego konkursu już nie można wysyłać zgłoszeń :/
dla ułatwienia w stopce mam link-bo to codziennie do 20tego września ;p :*:*

Ostatnia edycja:
Hej:tak:
Mala zasnela nareszcie a walczylam z nia od 8:szok:jakos nie umiala usnac:no:ale wreszczala przynajmniej:-pPatrycja juz mi troche lepiej:tak:w fazie bezsilnosci kiedy jest cyrk przy karmieniu wyciagam mleczko w proszku i mala takie wcina i ja jestem mniej nerwowa i ona tez:tak:wybieram sie wlasnie na zakupy:tak:tylko czekam na mame bo sama z wozkiem nie dam rady:no:glosiki oddane:tak:ja chce wyslac do jakiejs dzieciecej gazety fotusie malej:tak:

Ilonka-hahahaha-ale się uśmiałam z buca:-p nie przejmuj się bo mój też nie ma zdjęć, na których jest uśmiechnięty a to radosne dziecię:-p
Kacha-wysyłaj wysyłaj-ja też mam :-p
a u nas pada znowu także siedzimy w domu-mały co prawda ma kalosze ale on nie zmoknie a ja zaraz mam przemoczone spodnie i buty :-( jutro idę z młodym do takiej grupy 2latków,które będą się uczyć zabaw w grupie itd-coś jak w przedszkolu-zobaczymy czy będzie tam chodził-zależy czy się zaadoptuje w grupie.to tylko 2h ale zawsze coś:tak:

Pewniekaaczuuchaa idzcie na takie spotkania.Mysle,ze to fajna sprawa.Tu nie bardzo mam w okolicy,jadyna rozrywka to 2 parki i sklep:(.Czekam az hrabia zrobi kupe i na spacer uderzamy.U nas piekna sloneczna pogoda,gdyby ktos sie pytal!
A jak sie zalapac na taki lub jakis konkurs?Prosze o instrukcje.

Ewa-fajnie,że chociaż pogoda dopisuje...a co do konkursu-to na tej stronce co są nasze maluchy są teraz 2-do jednego można nadal wysyłać zgłoszenia (chyba)-wystarczy się zarejestrować.To pewnie wszystko na terenie PL-ale zawsze możesz podać adres kogoś z rodzinki :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry