reklama
kaaczuuchaa
maminos of daminos ;)
uhhh-no do torunia mam "kawałek"
więc muszę obejść się smakiem bądź zjeść ciacha u siebie a Ty ciasto u siebie
a jestem z lublina

patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
ja zaparze kofiiii

aj tam na pewno nie ,asz czegohehe-to mnie rozbawiłaś znowuchyba by był mocno denerwujący takowy nocniczek jakby grał non toper
normalnie teraz dla mnie na kawę za późno-ale na ciasto to ja chętnie się wbijęJAKIE?
a nie bo się wstydam ;p
my dziś o dziwo 1,5h byliśmy na placu zabaw-młody w końcu pokumplował się z dzieciakami i z sąsiadamiaż wracać nie chciał ;p
o kurde to strach się bać bo nie wiadomo z czego to ciasto Rechot nam zapoda jakie będzie miał ludzkie zamiennikitak-i z cukrem-innej nie pijea mleczko wolę jednak krowie
z kobiecym nie piłam i raczej podziękuję ;-) więc dobrze,że już nie karmisz bo jeszcze byś mnie uraczyła
jesteśmy umówione
wezmę jeszcze jakieś ciacha-która jeszcze wbija?;-)

Łoooooooo a a ja z Mielcauhhh-no do torunia mam "kawałek"więc muszę obejść się smakiem bądź zjeść ciacha u siebie a Ty ciasto u siebie
a jestem z lublina

kaaczuuchaa
maminos of daminos ;)
no ale swojsko się robi ;-) obiadek, ciasto...ale kusicie 

o żeszz masakra
dalekooooo
ale możemy sie połączyć telepatycznie
pati spoko loko mam do ciebi tylko ponad 7h podróży
ale możemy sie połączyć telepatycznie
uhhh-no do torunia mam "kawałek"więc muszę obejść się smakiem bądź zjeść ciacha u siebie a Ty ciasto u siebie
a jestem z lublina
pati spoko loko mam do ciebi tylko ponad 7h podróży
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
kaasiorek84
Fanka BB :)
oo Patrysia i Rechotek

tu was mam
Witam mamuśki jestem Kasia
mam córeczkę Amelkę (17-nastego skończy 6 miesięcy) mogę do was dołaczyć??? będzie mi miło wymienić się z wami radami i doświadczeniami...hmm choć tu pewnie jest wiele bardziej doświadczonych mam niż ja

Witam mamuśki jestem Kasia

reklama
kaasiorek84
Fanka BB :)
ło maj gad..powinnam wyedytować tego posta heheh tak poważnie to napisałam
"wymienic sie radami i doświadczeniami" po prostu porozmawiać
no i poczytałam kilka stron wcześniej
by ogarnąc się w tym klimacie:-) fajny temat z nocnikiem..przed nami jeszcze troche czasu na to

eee no bo w sumie to tajemnica nie jest..same pozytywne rzeczy o was słyszę tom wpadła
i chetnie zostanę....ja rechot i Pati znamy sie od dawna bo jesteśmy lutówkami 2010..doświadczenie na bb jakieś tam mamy..no i one mnie nakręciły na was:-)
łe ty z tym plackiem..babo kusisz mnie
..ale w sumie niedługo do mnie wpadasz więc ja gyrosa robie a ty placek przywieziesz
no i w sumie dużo dzis nie pogadam bo net mi zwolnił;/ 30min to wysyłałam..wiec może moje staranka docenicie hehehehe od jutra pełen transfer więc do zobaczonka

to witamy kolejna mamusie w naszych skromnych progachczyzby nasz topik byl jakis popularny
witamy witamycieszymy się,że nasze grono się powiększa
![]()
eee no bo w sumie to tajemnica nie jest..same pozytywne rzeczy o was słyszę tom wpadła
łe ty z tym plackiem..babo kusisz mnie

no i w sumie dużo dzis nie pogadam bo net mi zwolnił;/ 30min to wysyłałam..wiec może moje staranka docenicie hehehehe od jutra pełen transfer więc do zobaczonka