reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
uhhh-no do torunia mam "kawałek":angry: więc muszę obejść się smakiem bądź zjeść ciacha u siebie a Ty ciasto u siebie :-p a jestem z lublina

ja dziś kupiłam sobie w STONCE blachę na ciasto za 6zł - zrobi moje pierwsze ciasto w życiu :)

to kto zaparzy kafy ?

ja zaparze kofiiii:-D
hehe-to mnie rozbawiłaś znowu :-p chyba by był mocno denerwujący takowy nocniczek jakby grał non toper :rofl2:

normalnie teraz dla mnie na kawę za późno-ale na ciasto to ja chętnie się wbiję:-p JAKIE?:-D

a nie bo się wstydam ;p

my dziś o dziwo 1,5h byliśmy na placu zabaw-młody w końcu pokumplował się z dzieciakami i z sąsiadami ;) aż wracać nie chciał ;p
aj tam na pewno nie ,asz czego:)
tak-i z cukrem-innej nie pije :-p a mleczko wolę jednak krowie :-p z kobiecym nie piłam i raczej podziękuję ;-) więc dobrze,że już nie karmisz bo jeszcze byś mnie uraczyła :laugh2: jesteśmy umówione :tak: wezmę jeszcze jakieś ciacha-która jeszcze wbija?;-)
o kurde to strach się bać bo nie wiadomo z czego to ciasto Rechot nam zapoda jakie będzie miał ludzkie zamienniki:-D
uhhh-no do torunia mam "kawałek":angry: więc muszę obejść się smakiem bądź zjeść ciacha u siebie a Ty ciasto u siebie :-p a jestem z lublina
Łoooooooo a a ja z Mielca:-D Zawsze bliżej:-D Też mogę placka upiec!:-D i jakiegoś obiadka zapodać!:-D Rechot zawijaj się do nas:-D

oo Patrysia i Rechotek:-p:-p:-p tu was mam:-p

Witam mamuśki jestem Kasia:) mam córeczkę Amelkę (17-nastego skończy 6 miesięcy) mogę do was dołaczyć??? będzie mi miło wymienić się z wami radami i doświadczeniami...hmm choć tu pewnie jest wiele bardziej doświadczonych mam niż ja:tak:

reklama
ło maj gad..powinnam wyedytować tego posta heheh tak poważnie to napisałam:-p "wymienic sie radami i doświadczeniami" po prostu porozmawiać;) no i poczytałam kilka stron wcześniej:) by ogarnąc się w tym klimacie:-) fajny temat z nocnikiem..przed nami jeszcze troche czasu na to:tak::tak::tak:

to witamy kolejna mamusie w naszych skromnych progach :-Dczyzby nasz topik byl jakis popularny :-p:-p:-p

witamy witamy :) cieszymy się,że nasze grono się powiększa :D

eee no bo w sumie to tajemnica nie jest..same pozytywne rzeczy o was słyszę tom wpadła:) i chetnie zostanę....ja rechot i Pati znamy sie od dawna bo jesteśmy lutówkami 2010..doświadczenie na bb jakieś tam mamy..no i one mnie nakręciły na was:-)

ja dziś kupiłam sobie w STONCE blachę na ciasto za 6zł - zrobi moje pierwsze ciasto w życiu :)

to kto zaparzy kafy ?

łe ty z tym plackiem..babo kusisz mnie:-p:-p..ale w sumie niedługo do mnie wpadasz więc ja gyrosa robie a ty placek przywieziesz:-p

no i w sumie dużo dzis nie pogadam bo net mi zwolnił;/ 30min to wysyłałam..wiec może moje staranka docenicie hehehehe od jutra pełen transfer więc do zobaczonka:tak:

Do góry