reklama

starszy partner

reklama
czesc ewita!

a u mnie w sumie smiesznie z tym wspominaniem dziecinstwa bo mimo ze ja 19 lat mlodsza od mojego ukochanego to mielismy podobne otoczenie w dziecinstwie, tzw background bo on jest ze szwecji i to co oni mieli w latach 60 to u nas 20 lat pozniej bo my tacy zacofani :-D wiec podobne klimaty typu pierwszy aparat fotograficzny, kolarzowa, tv kolor, video, nawet komputer czy tel komorkowy i takie tam, to on mial akurat te kilkanascie lat wczesniej czyli bedec w tym samym wieku co ja:cool2:
wiec dobrze sie to poukladalo bo mamy podobne poglady nt nie wkrecania za bardzo dzieci w ta cala nowoczesna technologie, i tak graja non stop w te playstation czy gemboje ale staramy sie im ograniczac:tak: wolimy isc na rowery i nad jezioro i cisniemy te tematy...

Czasami można się pośmiać z tej różnicy wieku!:-D Zwłaszcza w trakcie wpomnień z dzieciństwa i wczesnej młodości. Śmiejemy się, że gdybyśmy spotkali sie kilka lat wcześniej, to pewnie nawet by na mnie spojrzał.:laugh2: Co do wychowywania dzieci (których jeszcze niestety nie mamy) to mamy raczej takie staroświeckie podejście. Nie to, żeby wszystkiego dzieciom zabraniać i za wszystko karcić, ale jednak nie jesteśmy zwolennikami tzw. "bezstresowego wychowywania". Dziecko od małego powinno się uczyć, co jest dobre, co mu wolno, na co może sobie pozwolić... Poprostu - wszystko w odpowiednich proporcjach....

My z moim facetem to zawsze śmiejemy się, że jak on kończył szkołę średnią to ja szłam do podstawówki (obie te szkoły to dzieli tylko kawałek trawnika i płot:-D ).Mało tego - mieszkaliśmy na tej samej ulicy przez kilkanaście lat, może ze 150 metrów od siebie i poznalismy się jakies 4 lata temu :-D :laugh2: .To były dwie różne imprezki w tym samym pubie (mojej kumpeli 18-stka, mojego faceta kuzyna wieczór kawalerski); później jakoś nie mogłam zatrybić skąd ja znam tego kolesia i z jakiej racji on mi cześć mówi (ale od czego ma się koleżanki-przypomniały mi że rozmawiałam z nim przez 2 godziny;-) :-D :laugh2: ).A zainteresowaliśmy się sobą po moim powrocie z Irlandii, czyli we wrześniu 2005 roku, a w listopadzie już bylismy razem i razem mieszkaliśmy :-) :tak: .A rok później urodziła nam się cudowna, śliczna i kochaniutka córcia - Oliwka :-)

My poznaliśmy się w połowie pażdziernika w pracy, a pod koniec lutego juz razem mieszkaliśmy i tak jest do dzisiaj. Brakuje nam jeszcze do szczęścia dzieciaczków, ale póki co musimy sie wstrzymać, bo mam trochę problemów ze zdrowiem. Jednak mam nadzieję, że to już nie potrwa długo.

mnie moja tesciowa poznala z moim mezem bo razem studiowalysmy na jednym kierunku i tak sie zaczelo kolezanka bylo bardzo fajna a tesciowa no coz dobre ze mieszka 100 km dalej i zadko wpada .
choc ostatnio mialam wizytacje podjezdza taksówka i wysiada moja tesciowa a ja na chcaie masakra podlogi nie umyte balagan w kuchni wizytacja jej sie udala jak nie weim nic ani slowem sie nie zdradzila ze wpadnie do nas :szok:

viola, no to nieźle, nie ma jak niezapowiedziana wizyta teściowej ;-) .Sama radość, zwłaszcza jak dom czystością nie grzeszy :-D .
Najgorsze jednak jest, jak się usłyszy komentarz, ale nie wprost, tylko wypowiedziany za plecami :wściekła/y:

czesc viola !!!
to tesciowka ci numer wyciela, moja mama to do odwiedzin nie jest skora wiec mam problem z glowy, a cala rodzina meza wedle szwedzkiej tradycji umawia sie z przynajmniej 2tygodniowym wyprzedzeniem :-p
wiec u mnie problem jakby odwrotny juz nawet chcialabym zeby mnie czesciej odwiedzali, bo tesciowie to wpadaja raz na pol roku co najwyzej bo juz nie maja sily na podroze, jak cos to my ich odwiedzimy, a wtedy to jest zawsze fajna wyzerka, mniammmmm :cool2:

reklama
hej dziewczynki!!!!

ale mnie tutaj nie było.....
widze noze buzki, czesc ewita!!!:cool2::cool2:

widze, ze piszecie jak poznałyscie swoich "staruszków" ;-);-)
jak moj R chodził podrywac moja sasiadkle z bloku ehehe to ja sie bawiłam na podworku lalkami!!!wiec było ciekawie :laugh2:
a poznalismy sie przez mojego brata no i przez muzyke!!!
wszyscy troje jestesmy jakby muzykami...
poznalismy sie na wspolnym muzykowaniu...........i tak juz zostało!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry