Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam wszystkie przyszle mamusie! napisalam wczesniej w watku 'styczniowe terminy', ale widze ze tu Was jest wiecej.
Zobaczylam wczoraj 2 kreski na tescie (juz zrobilam ich3!;-)) i jestem ogromnie szczesliwa, ale rownoczesnie zaskoczona i przerazona.
Przez ostatnie 3 dni spodziewalam sie okresu i mialam wszelkie typowe objawy zwiazane z jego nadejsciem. zrobilam test kilka dni temu i byla jedna kreska, wiec bylam pewna ze zbliza sie okres, ktory zawsze tragicznie przechodze i mam przepisany KETONAL.
Ostatnie 3 dni w odpowiedzi na moje bole podbrzusza bralam go nawet i po 6 tabletek 100mg dziennie (2 rano, 2 w ciagu dnia i 2 na noc!). Teraz juz wiem, ze jestem najprawdopodobniej w ciazy, ale termin u lekarza mam za tydzien w piatk. strasznie sie boje, ze nieswiadomie zrobilam cos strasznego mojemu maluszkowi...
Moze znacie kogos, kto bral ketonal i nic sie nie stalo, albo ktoras z was tez tak ma jak ja. Pocieszcie prosze.... Pozdrawiam serdecznie, Ola