reklama

Styczeń 2009

reklama
Madzia - super, że po wizycie wszystko w porządku :tak: ja dziś zrobiłam sobie badanie na ten posiew z pochwy - głupio mi było tłumaczyć się innemu ginekologowi czemu mój mi nie pobrał materiału :baffled: w sumie to też się zdziwiłam, że mój mi tego nie zrobił, bo ten mi pobrał co miał pobrać i dał taką probówkę którą mam zanieść do laboratorium - więc na dobrą sprawę mój mógł mi tak samo zrobić :crazy:

hej - ja tylko wpadam na chwilkę z kompa Rodziców, bo moj odłączony - remont w toku. W czwartek zostaną mi 4 tygodnie do terminu... Chyba zrezygnuje z uslug Allegro bo bo je sie ze cos nie dotrze itp. Jutro wypad na miasto i ostatnie zakupy do torby na tzw mieście :sorry: Reszte drobnostek, kosmetykow zostawiam do kupienia przyszlemu Tacie!!! Wkrotce znowu sie odezwe.............

Ja też po wizycie ale nic się nie zmieniło, dalej mam skurcze i gin kazał zaciskać mocno nogi jeszcze dwa tygodnie, 15 usg i zobaczymy czy młoda podrosła na tyle żeby można było bez nerwów czekać aż się wykluje:sorry:

reklama
Melody ty juz tak dalekow ciazy jestes???
to lepiej oszczedzaj sie bo na swieta na porodowce wyladujesz:tak:

wstretnamalpa ty nastepna juz ze skurczami , szok
cos mi sie wydaje ze nieiele babeczek na styczen zostanie :laugh2::laugh2:

u mnie tez noc ze skurczami , a wizyta dopiero za 2 tygodnie :baffled::baffled:
umnie gorsza niz skurcze sa te bole miesiaczkowe , no kurde okresow takich bolacych nie mialam ...:nerd:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry