Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja mam Język Niemowląt w formie elektronicznej jak by któraś chciała, to prześlę.

teraz powoli zaczynam żałować bo mój mąż też był przygotowany na to że wrócę dopiero w okolicy piątku a ja dziś do niego dzownię że ma po mnie przyjechać - jak zobaczyłam ten burdel w domu jaki tu zrobili z psem to aż mi włosy dęba staneły 

a mój m taki dostał opiernicz że teraz lata na wysokości lamperii i sprząta a ja siedzę chwilunię z wami 

super, że już w domku jesteś, ale Ty nie bierz sie tak od razu za pracę
bo znowu wylądujesz w szpitalu! odpoczywaj a nie ;-) żebyś mi przypadkiem przez godzinę nie śleńczała nad prasowaniem - męża do tego zatrudnij 

w końcu po wielkim prośbach powiedział że gdyby się skurcze nasiliły i twardniał również dół brzucha to natychmiast mam udać się do szpitala - więc dziewczyny uważajcie na swoje skurcze bo mogą być niebezpieczne.Anik - witajsuper, że już w domku jesteś, ale Ty nie bierz sie tak od razu za pracę
bo znowu wylądujesz w szpitalu! odpoczywaj a nie ;-) żebyś mi przypadkiem przez godzinę nie śleńczała nad prasowaniem - męża do tego zatrudnij
![]()