reklama

Styczeń 2009

AdiLea GRATULACJE!!! :-D:-D Ale pisała coś wczoraj że ma mieć cc dziś lub jutro :tak: Szczęściara!!!
A co do "worka z dziewczynkami" to ja też się piszę!! :tak:
P.S. Ta pełnia to ma być dziś czy jutro w nocy?? :-D

dev007pp___.png

reklama
Miaa6 a masz przeczucie co do mnie?
bo ja juz po prysznicu i jakos nie bardzo mi przechodzi...

jeśli mam być szczera...to tak (sama zapytałaś :-)) - ale nie chce zapeszać...

kurcze a mnie między nogami piecze, szczypie- nie wiem jak to nazwać, normalnie jakby mały ważył jakieś 8 kg, strasznie dziwne uczucie, no i czop mi odchodzi wolniutko, ale zaczeło się coś dziać
:baffled:

no AdiLea w sumie chyba pisała, że właśnie dziś albo najpóźniej w niedzielę będzie miała cc - wielkie gratulacje :-) może w końcu te dziewuszki nasze się posypią...

dobra dla jasnosci sytuacji kiedy mam sie wybrac do szpitala? jak skurcze bede miala regularnie co ile? i przez jaki czas?
ja zaczynam liczyc...maz dzwonil, poryczalam sie jak go uslyszalam...chcialam zeby byl ze mna :-( mam nadzieje, ze jeszcze mi jakos przejdzie..musze wytrzymac do poniedzialku :-(

EmilkaT nie denerwuj się i nie płacz :tak:oddychaj przeponowo... bo nerw to Ci na pewno nie pomoże :no: A przy pierwszym dziecku to powinnaś zameldować się w szpitalu jak skurcze masz co 15-10 minut regularne lub jak ci wody odejdą :tak:
Trzymam kciuki!!! :-)

Oj, coś czuję że EmilkaT zamelduje się dziś, ale.... na porodówce :tak: W końcu AdiLea otworzyła już "woreczek z dziewczynkami" :-D a z tego co wiem Emilka czeka właśnie na Córeczkę :-)

dev007pp___.png

reklama
Widzę dziewczyny, że każda ma inne informacje odnośnie wyjazdu do szpitala. Ale skoro się licytujemy ;-), to u nas w szkole rodzenia mówili, żeby (jeśli nie odeszły wody) przy pierwszym porodzie przyjeżdżać dopiero, jak przez 3 godziny będą regularne skurcze co 5 minut! (Kolejny poród - co 10 minut, bo tam druga faza idzie szybciej).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry