reklama
ania.falko
Entuzjast(k)a
No ja nie wiem czy bede tesknic!!!! pomimo to,ze bardzo chcialam byc w ciazy i moj synus jest wyczekiwany i przez 4 miesiace staran zazdroscilam wszystkim babkom ciazy,to musze stwierdzic i sie powtorzyc,ze ciaza nie jest dla mnie!!!! w ogole mi sie nie podoba byc w ciazy,ale juz kiedys o tym pisalam....nie znajduje w tym zadnej przyjemnosci....wszystko na nie. ale jeszcze troche....
Merylion-no ty juz tuz,tuz....nie boj sie -moze ktoras z nas pierwsza urdzi,a ty dojdziesz to 42 tygodnia

Merylion-no ty juz tuz,tuz....nie boj sie -moze ktoras z nas pierwsza urdzi,a ty dojdziesz to 42 tygodnia

Ja ciągle patrzę się na tą moją pustą torbę ale jakoś jeszcze nie ruszam. W styczniu zaczne ja pakować zeby nic nie przyśpieszyć
Faktycznie jakos te 9 miesięcy przeleciało. Nie zdąrzyłam się nacieszyć wieloma chwilami. Będzie brakowała tych kopniaczków. Ale trudno. To pierwsza i ostatnia dzidzia

Faktycznie jakos te 9 miesięcy przeleciało. Nie zdąrzyłam się nacieszyć wieloma chwilami. Będzie brakowała tych kopniaczków. Ale trudno. To pierwsza i ostatnia dzidzia

EmilkaT
styczeń 2009...
ania.falko mnie tu jeszcze chyba nie bylo jak o tym pisalas...ja musze tobie powiedziec, ze mialam podobne odczucia na poczatku ciazy...i potworne wyrzuty sumienia ...co ze mnie za matka skoro nie potrafie sie cieszyc tym "blogolawionym' stanem...ale trudno sie cieszyc tym stanem jak przez trzy miesiace nie mozna sie z domu ruszyc bo sie rzyga non stop o kazdej porze dnia i nocy, rodzina jest wszem i wobec obrazona za maly slub na ktory nie zostali zaproszeni i nawet ciąża nie zmieniła ich wielkiej obrazy, ty sie tulasz od znajomych do znajomych bo nie masz gdzie nagle mieszkac a po paru ciezkich tygodniach jak samopoczucie to fizyczne sie znacznie poprawia nadchodzi trzeci symestr i zaczynaja sie schody hihii ;-)
Ja tyle czasu się starałam o dzidzię (5 lat!!), że mimo, że to już 9 miesiąc to jeszcze nie mogę uwierzyć, że jestem w ciąży, chociaż dzidzia mi cały czas swoimi kopniakami mi o tym przypomina

a po paru ciezkich tygodniach jak samopoczucie to fizyczne sie znacznie poprawia nadchodzi trzeci symestr i zaczynaja sie schody hihii ;-)
Oj to się zgadza

magdasz123
Początkująca w BB
witajcie dziewczyny, widzę że dołączyło dużo dziewczyn które mają podobny termin do mojego-teraz to już różnie wychodzi waha się mięzy 21 a 24 stycznia, ale z pierwszego usg wyszedł 31 styczeń(podobno pierwsze usg najdokładniejsze), cieszę się że nie jestem sama, jak samopoczucie moich styczniowych mam?ja już nie mogę uwierzyć że to praktycznie zaraz, za miesiąc będę siedzieć jak na szpilkach,myślę że nie wypadnie nic wcześniej, jeszcze nie spakowana jestem bo mam plan zrobić to po nowym roku i jechać na ostatnie zakupy kosmetyków itp.Jest to moja druga ciąża już mam syna ponad 3 letniego ale od początku czułam różnicę, i do tej pory tak jest, teraz też będzie synuś na 100%, ale straszny rozrabiaka, bardzo wiercący.I zawsze daje popalić na wieczór mam nadzieję że będzie inaczej kiedy będzie już z nami
) w sumie to nie mogę się doczekać.następną wizytę mam zaplanowaną na 8 stycznia ciąża będzie donoszona i jak to stwierdził lekarz"może sobie Pani rodzić", a tak a propo która z was chodzi do dr Włuska?pozdrawiam
reklama
magdasz123
Początkująca w BB
witaj Kasiu.Tym razem będę rodzić w Będzinie na 100%, pierwszego syna rodziłam właśnie w Siemianowicach, niestety ja wspominam koszmarnie, inne znowu na odwrót trzeba samemu się przekonać.Tym razem na pewno będzie Będzin.