Kluliczek
Babka z laską
Ja tez nie spie. Pospalam 2h z Jankiem, a teraz wylazłam spod prysznica i poleguje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez nie spie. Pospalam 2h z Jankiem, a teraz wylazłam spod prysznica i poleguje.

aż sie mój michał obudził i się dziwił, że aż tak głosno krzyczałam
;-)
choć musze stwierdzić że to mnie nawet bardzo meczy heheJa mam w przydziale jedno ciasto (drugie zrobiłam już wcześniej, bo jest piernikowe, więc może poczekać) i uszka/pierogi. U nas zawsze robi się uszka z grzybami i drugą taką samą porcję pierogów z kapustą i grzybami, bo wszyscy je uwielbiamy. A że w ramach farszu do pierogów z kapustą biorę dokładnie tę samą kapustę, która ląduje na stole wigilijnym jako osobna potrawa, to mogę powiedzieć, że mam trzy potrawy: ciasto, pierogi i kapustę. Dla ułatwienia jeszcze zamierzam zagonić męża do wyrabiania ciasta, żeby się nie zmachać. Sama będę tylko kleić pierożki. Na siedząco :-)Najlepszy przydził mam ja: kompot z suszu, barszczyk, fasola i sos grzybowy!!!
tak testy wątrobowe,hej dziewczyny jakie badanie trzeba zrobic jak wszytsko swiedzi i obawiamy sie cholestazy? testy watrobowe? trzeba byc na czczo? bo mnie potwornie wszystko swędzi, niestety ja juz jestem po sniadaniu a od jutra laboratoria pozamykane:-(