reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2009

reklama
Celinko jak dobrze , że juz jesteś z nami!!:-):-):-)Teraz dbaj o siebie i sie nie przemęczaj!!!
Ja dzisiaj troszkę nawet pospałam ale sny miałam z kosmosu i nawet pamiętam ,że mamę wołałam w nocy przez sen:-p:-p:-paż sie mój michał obudził i się dziwił, że aż tak głosno krzyczałam:sorry2:;-):happy:

hej dziewczyny jakie badanie trzeba zrobic jak wszytsko swiedzi i obawiamy sie cholestazy? testy watrobowe? trzeba byc na czczo? bo mnie potwornie wszystko swędzi, niestety ja juz jestem po sniadaniu a od jutra laboratoria pozamykane:-(

Witaj Celinko, super że wszytko się unormowało.
Popieram Celinkę!!!!!Dziewczynki nie szalejcie z pracami przed Świetami, niech to zrobi ktoś inny, mama teściowa, siostra, mąż.
U mnie w tym roku jest wigilia, ale ja prawie nic nie robię, rozdysponowałyśmy co kto ma zrobić i przynieść i tak jest super,żadna się za bardzo nie narobi.
Najlepszy przydział mam ja: kompot z suszu, barszczyk, fasola i sos grzybowy!!!
Oj żebym się nie przepracowała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
My wigilia u dziadków męża...
Ja chciałam pomóc ale stwierdzili że ten rok mi odpuszczą..i tym sposobem zostało mi tylko sprzątanie w naszym mieszkaniu! :tak: choć musze stwierdzić że to mnie nawet bardzo meczy hehe
Mąż ma zrobić uszka bo to jego coroczne zadanie :)

Ostatnia edycja:
Najlepszy przydził mam ja: kompot z suszu, barszczyk, fasola i sos grzybowy!!!
Ja mam w przydziale jedno ciasto (drugie zrobiłam już wcześniej, bo jest piernikowe, więc może poczekać) i uszka/pierogi. U nas zawsze robi się uszka z grzybami i drugą taką samą porcję pierogów z kapustą i grzybami, bo wszyscy je uwielbiamy. A że w ramach farszu do pierogów z kapustą biorę dokładnie tę samą kapustę, która ląduje na stole wigilijnym jako osobna potrawa, to mogę powiedzieć, że mam trzy potrawy: ciasto, pierogi i kapustę. Dla ułatwienia jeszcze zamierzam zagonić męża do wyrabiania ciasta, żeby się nie zmachać. Sama będę tylko kleić pierożki. Na siedząco :-)

hej dziewczyny jakie badanie trzeba zrobic jak wszytsko swiedzi i obawiamy sie cholestazy? testy watrobowe? trzeba byc na czczo? bo mnie potwornie wszystko swędzi, niestety ja juz jestem po sniadaniu a od jutra laboratoria pozamykane:-(
tak testy wątrobowe,
nie szkodzi że jesteś po śniadaniu bo można je zrobić jakoś po 6h niejedzenia:-)
także jeszcze masz szansę;-)

A ja chyba zaczynam panikowac...mam z dnia na dzien więcej skurczy przepowiadających...chwyci mnie taki i pusci za chwile i nie boli jakos mega bardzo ale jednak :-( a do tego chyba odszedł mi czop śluzowy więc już w ogóle zaczynam sie stresowac....Termin cesarki mam na sylwestra ale cos czuje, że nie dotrwam!!! Byle jakoś przez te swieta przebrnąć. Boje sie :-(

reklama
Patison spokojnei jak bedziesz mila urodzic wczesniej to nic na to nie poradzisz
odpoczywaj i nie stresuj sie bedzie dobrze:tak::tak:

u mnie tez wigilia ale w odruznieniu od was moja tesciowa poszla sobei na zkupy i nie patrzy na to ze trzeba cos na swieta przygotowac
powiedzialm ze zrobie dzisiaj galarete i salatke i jutro ryby i miesa i na tym koniec
niech spada cwaniara
ona sobie kawusie popija i czeka zeby jej sniadanie pod nos podac:crazy::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry