reklama
Dziewczyny :-) w Nowym Roku życzę Wam (i sobie
;-)) łatwego i ekspresowego porodu!!! Niech nasze niunie wyskoczą zdrowiutkie!!! Niech wszystko ładnie i szybko się zagoi!!! Niech nam się jak najłatwiej uda wskoczyć w rytm nowych obowiązków!!! Pozdrawiam serdecznie i mocno ściskam!!!
;-)) łatwego i ekspresowego porodu!!! Niech nasze niunie wyskoczą zdrowiutkie!!! Niech wszystko ładnie i szybko się zagoi!!! Niech nam się jak najłatwiej uda wskoczyć w rytm nowych obowiązków!!! Pozdrawiam serdecznie i mocno ściskam!!!kasia@kruszyna
Zadomowiona(y)
Ja również życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku, żeby nasze maleństwa przychodziły już powoli na świat i żebyśmy my - mamusie no i tatusiowie również jak najlepiej sprostali temu wyzwaniu!
Patisonn dobrze, że wszystko się wyjaśniło. Już niedługo będziesz szczęśliwą mamusią:-)
Zyczę Ci, żeby poród przebiegł pomyślnie. Trzymaj się
Szczęśliwego Nowego Roku dziewczyny, życzę Wam bezproblemowych porodów i zdrowych dzieciaczków (oj, sobie też). Oby ten Nowy Rok był dla każdej z Was wyjątkowy opiewający w szczęście i miłość.
Zyczę Ci, żeby poród przebiegł pomyślnie. Trzymaj się

Szczęśliwego Nowego Roku dziewczyny, życzę Wam bezproblemowych porodów i zdrowych dzieciaczków (oj, sobie też). Oby ten Nowy Rok był dla każdej z Was wyjątkowy opiewający w szczęście i miłość.
A mnie dopadło wczoraj o drugiej w nocy, myślałam że będzie trzeba jechać do szpitala, potworny ból brzucha - pomyślałam sobie że już dawno nie miałam tak silnych bóli miesiączkowych, ale na szczęście przeszło mi po spazmolinie po trzeciej w nocy, ale mały jest już bardzo nisko i niemal czuje jego głowe między nogami....no ale będe zaciskać i ściskać...
WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM 2009 ROKU, LEKKICH PORODÓW, WSPANIAŁYCH PIERWSZYCH CHWIL Z MALUCHAMI, SZYBKIEGO POWROTU DO FORMY I ZDRÓWKA, ZDRÓWK, ZDRÓWKA!!!!!!!
WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM 2009 ROKU, LEKKICH PORODÓW, WSPANIAŁYCH PIERWSZYCH CHWIL Z MALUCHAMI, SZYBKIEGO POWROTU DO FORMY I ZDRÓWKA, ZDRÓWK, ZDRÓWKA!!!!!!!
anika5555
Początkująca w BB
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku 2009 dla mamus i ich pociech!:-)
M
miloku
Gość
wszystkiego Naj Naj w Nowym Roku
))
reklama