reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2009

reklama
Za Kluliczka trzymamy kciuki :-)

Za to Rondzia kazała Wam przekazać wczoraj, że jeszcze trzy godziny po porodzie nadal miała zgagę :-( Jak widać, poród wcale nie pomaga na wszystkie ciążowe dolegliwości...

Nie, dostałam tylko dwa sms'y - ze zdjęciem i że "jest już z nami" oraz potem ten ze zgagą, widocznie Rondzia miała już dość ;-)

Mozliwe,ze Rondzia juz jutro wyjdzie do domku, wiec sama nam sie pochwali ;-)

Edit
Ja wlasnie jestem po prawie godzinnym spacerku z psami. Sniegu u nas nasypalo, a nikt go nie zgarnia- widocznie niedziele mają. Jak to nie pomoze, to chyba wezme sie za mycie okien;-)

Ostatnia edycja:
aga dzieki, nastepnym razem sprobuje napewno:-)
ja dzis zero skurczy, brzuch sie spina ale nic mnie nie boli tylko jestem tak straszliwie zmęczona...

u mnie na szczęscie po porodzie zgaga ani razu nie dała znać o sobie.
Jestem z tego powodu bbbbbbb szczęsliwa :-)
aczkolwiek dziewczyny z którymi leżałam w szpitalu mówiły że niestety ale czasem zgaga zostaje i poród wcale nie pomaga :baffled:

Melody ale jeszcze się nie poddawaj i próbuj odciągać pokarm po karmieniu, powinno go przybywać . Jeśli się nie powiedzie no to trudno, nie zawsze się udaje karmić piersią. Powodzenia.
Ja mam co raz częściej skurcze , ale niebolesne, tylko w nocy czasami spać nie mogę , bo albo skurcze, albo siusiu i tak w kółko . O zgadze to już nie wspomnę , cały czas dokucza....

aniula doskonale Cie rozumiem. U mnie jak skurcze przestaja byc takie intensywne to zaraz ciśnie mnie pęcherz i tak w kółko.:dry:

reklama
kurde my już z mężem 3 dni walczymy a dzidzia a ni rusz:baffled: już okna pomyłam,dom wysprzątałam i tylko sie zmęczyłam bo skurczy ani widu ani słychu:dry: zrobię maraton po schodach:tak:

Do góry