reklama
ania.falko
Entuzjast(k)a
ooo ...a wiesz Melulu ile wazyl maly rondziaczek?
Mozliwe,ze Rondzia juz jutro wyjdzie do domku, wiec sama nam sie pochwali ;-)
Edit
Ja wlasnie jestem po prawie godzinnym spacerku z psami. Sniegu u nas nasypalo, a nikt go nie zgarnia- widocznie niedziele mają. Jak to nie pomoze, to chyba wezme sie za mycie okien;-)
Edit
Ja wlasnie jestem po prawie godzinnym spacerku z psami. Sniegu u nas nasypalo, a nikt go nie zgarnia- widocznie niedziele mają. Jak to nie pomoze, to chyba wezme sie za mycie okien;-)
Ostatnia edycja:
u mnie na szczęscie po porodzie zgaga ani razu nie dała znać o sobie.
Jestem z tego powodu bbbbbbb szczęsliwa :-)
aczkolwiek dziewczyny z którymi leżałam w szpitalu mówiły że niestety ale czasem zgaga zostaje i poród wcale nie pomaga
Jestem z tego powodu bbbbbbb szczęsliwa :-)
aczkolwiek dziewczyny z którymi leżałam w szpitalu mówiły że niestety ale czasem zgaga zostaje i poród wcale nie pomaga

aniula244_24
Fanka BB :)
Melody ale jeszcze się nie poddawaj i próbuj odciągać pokarm po karmieniu, powinno go przybywać . Jeśli się nie powiedzie no to trudno, nie zawsze się udaje karmić piersią. Powodzenia.
Ja mam co raz częściej skurcze , ale niebolesne, tylko w nocy czasami spać nie mogę , bo albo skurcze, albo siusiu i tak w kółko . O zgadze to już nie wspomnę , cały czas dokucza....
Ja mam co raz częściej skurcze , ale niebolesne, tylko w nocy czasami spać nie mogę , bo albo skurcze, albo siusiu i tak w kółko . O zgadze to już nie wspomnę , cały czas dokucza....
reklama