reklama
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
my również!!:-)współczuje mamusiom ,które muszą targać wózki z wyższych piętermy na parterze![]()

EmilkaT
styczeń 2009...
a mojej małej ledwo katar sie skończył juz go ma z powrotem...obudziła sie dziś zapchana ledwo oddychająca...
a wszystko przez to ze moja siostra zabierala ją do siebie pare dni w czasie jak ja latałam po lekarzach ze sobą...i dopiero wczoraj zobaczylam ze moja siostra ma katar i pokaszluje! a brała ją podobno dołóżka do siebie i tak sobie razem spały! jestem wściekła po prostu...na nią że nie pomyślała już któryś raz (to ta sama siostra ktora jak już byłam po terminie była taka choruteńka ze ledwo mówiła i mnie odwiedzała ciągle w domu mimo że prosiłam zeby sobie odpusciła bo boje sie ze cos złapie i ta sama ktora z katarem przylazła do szpitala-lekarka jak ją zobaczyła to ją wyprosiła) i na siebie że nie zauważyłam wczesniej ze ona chora (wpadałam tylko zostawiałam corcie i jak wracalam tez tylko na trzy sekundy i do domu)...boje sie że skończy sie jakimś uchem...buuu
a wszystko przez to ze moja siostra zabierala ją do siebie pare dni w czasie jak ja latałam po lekarzach ze sobą...i dopiero wczoraj zobaczylam ze moja siostra ma katar i pokaszluje! a brała ją podobno dołóżka do siebie i tak sobie razem spały! jestem wściekła po prostu...na nią że nie pomyślała już któryś raz (to ta sama siostra ktora jak już byłam po terminie była taka choruteńka ze ledwo mówiła i mnie odwiedzała ciągle w domu mimo że prosiłam zeby sobie odpusciła bo boje sie ze cos złapie i ta sama ktora z katarem przylazła do szpitala-lekarka jak ją zobaczyła to ją wyprosiła) i na siebie że nie zauważyłam wczesniej ze ona chora (wpadałam tylko zostawiałam corcie i jak wracalam tez tylko na trzy sekundy i do domu)...boje sie że skończy sie jakimś uchem...buuu
klaudia011
Fanka BB :)
ja po wizycie u fryzjera...czuje sie fantastycznie..Misio grzecznie z tatusiem 3godzinki w domku...jedno co to naodciagałam pokarmu jak głupia a ten się nawet nie chwyciał...tylko miny śmieszne robił jak mu mąz mleczko chciał dać ;-)
aniula244_24
Emilka do niektórych nie docierają prośby, trzeba nawrzeszczeć .
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Klaudia dawaj fotkę w nowej fryzurceja po wizycie u fryzjera...czuje sie fantastycznie..Misio grzecznie z tatusiem 3godzinki w domku...jedno co to naodciagałam pokarmu jak głupia a ten się nawet nie chwyciał...tylko miny śmieszne robił jak mu mąz mleczko chciał dać ;-)

reklama
klaudia011
Klaudia dawaj fotkę w nowej fryzurce![]()
dam dam tylko mąż mi musi jakąś fotkę pstryknąć...blondyna na całego jestem ;-)