reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

reklama
rondzia mi tez wlosy garsciami. Wrzucilam na nie ciemniejsza farbe zeby nie bylo widac ze ich tak malo:zawstydzona/y:

Dobrze ze mam duzo to nie widac roznicy ale w niedzieli po kapieli sitko bylo tak zapchane ze woda nie odplywala. Specjalnie przed kapiela wyczyscilam sitko zeby sprawdzic ile wypada...

:eek::eek::eek: kurcze to ja mam prawdziwe szczeście bo mi nic nie wypada...w zasadzie to nic sie nie zmieniło...w ciąży czy już po dla mojego organizmu żadna różnica...:laugh2:

Odnosnie pytania Anik, czy dzieci widzą "duchy", dzieciaki do 2,5-3 roku życia mają otwarte trzecie oko i widzą to czego my nie możemy zobaczyć, czyli "duchy" oraz naszą aure - dlatego często patrzą nad naszą głowę, no i są w stanie wyczuć czy dany człowiek jest dobry czy zły. Niektórzy dorośli też potrafią to co dzieciaki mają naturalnie, ale to już dużo ciężkiej pracy ...
:-):-):-)
wlasnie...a tak az mi glupio pisac,ale ja jak szlam kwiatki sypac i mialam 3lata to widzialam aniolka rano...i szczerze mowiac strasznie sie go przestraszylam i pobieglam do mamy ...do tej pory to pamietam i dokladnie wiem jak wygladal:tak:
wiec chyba cos w tym jest
wiec moze te dzieci widza anioly nie duchy....

Zazdroszcze windy. Ja musze mala w gondolce z 5tego pietra znosic. Na szczescie kolka moge wcisnac do piwnicy bo nie dalabym rady zniesc naraz 20kg:dry:

ja z pierwszego piętra znosze wózek bo boje sie zostawiac na dole..przypuszczam że na drugi dzien juz by go nie było..

dzisiaj znowu piękna pogoda w końcu :-D biore się za mycie okien, teściowa ma przyjśc i wziąć Filipka na spacerek..a ja w końcu zrobię porządek z tymi oknami!! :tak:

reklama
ja mieszkam w domku więc nie mam problemu z wózkiem :tak:
a też bym się bała na klatce zostawiać... ;-)

ja w sobotę oddałam małą mojej mamie i wzięłam się za mycie okien i sprzątanie :-)

zmykamy na spacerek :-):-)

Do góry