reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

My wczoraj na mroziku byliśmy ale dzisiaj zrezygnowałam bo Blanka coś mi ciepła się wydaje i jest strasznie marudna i co chwilkę mi śpi. Ząbki ją strasznie męczą i do tego katarek. A w niedzielę roczek.

reklama
Witam! Po prawie 4-miesiecznej przerwie,z powodu braku komp.Moze mnie jeszcze pamietacie :).Nikosia urodzilam 23.09 przez CC (niestety),bo maly nie chcial wyjsc inaczej.Synus chowa sie zdrowo,ma prawie 7kg,karmie piersia,ostatnio daje mamie popalic,z powodu wyzynania zabkow.Pozdrawiam wszystkie wrzesniowe mamunie i caluje dzieciaczki.
ps.postow to chyba nie nadrobie :)

A u nas o dziwo dzisiaj pogoda byla w miarę - troszkę słoneczka i -6 stopni, więc spacerek zaliczyłyśmy :-D
życzę wszystkim milego weekendu i znikam na tydzień ;-) trzymajcie kciuki, żebym się nie połamała na nartach :-D

U nas dziś mroźno, słoneczko pięknie świeci ale mrozek -13 :-( Na troszkę pod domek wyjdziemy, tak do pół godzinki.
Iza - udanego urlopu!! Nie zgubcie Karolci podczas zimowego, narciarskiego szaleństwa :-D

Izkab Mysza baw sie dobrze :-) Wróćcie w jednym kawałku :-)

U nas wczoraj wieczorem, jak wracaliśmy od babci i dziadka było -16 stopni....w nocy -21....Szaleństwo...Już chyba wole jak sypie niż jak tak piździ :-) a dziś słonko świeci....Na jutrzejsza noc zapowiadają u nas - 25 stopni a ja na urodziny musze iśc....Cudnie :dry:
A dziś Piotrek zaserwował mi ( bo tatuś na nocce ) szaleństwo od 3 w nocy....darł sie co chwile...usnął po 6....nie chciał sie bawić, nawet sie dobrze nie wybudził...ale płakał biedak straszliwie....od czego to? Nie wiem...najpierw wpadłam w panike że to ucho...ale brak gorączki no i Mały na rękach sie uspokajał...więc albo ząb przebijał albo zaszkodził Piotrkowi nowy soczek...Dobrze ,że tatusiek dał pospać do 10 bo bym na rzęsach chodziła ;-)
Miłego weekendu dziewczyny :-)

Dziewczyny ja przy tym wymiękłam :-D [ame="http://www.youtube.com/watch?v=ikTxfIDYx6Q&feature=related"]YouTube- Baby Dancing to Beyonce - ORIGINAL! - www.singlebabies.com - @babycory on Twitter[/ame]

reklama
Do góry