Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-)Ariska - to trzymamy razem do stycznia
Ja dziś powiedziałam że byle do sylwestra a potem na porodówkę i godzina 0.05 01.01.2011 mi pasuje.
Póki co czuję się świetnie
A ciekawe co u Blondi (muszę przewertować strony bo nie wiem czy była dziś)
claudia4you, u mnie w domu rodzinnym jak mieliśmy małe choinki to zawsze stały na taborecie, ale były przywiązane do ściany albo szafy żeby się nie przewróciły. Mama na taki stołeczek dawała ładną serwetkę, na dół szopkę i sianko, albo figurkę Jezuska i to caałkiem fajnie wyglądałoWięc może u Ciebie patent stołkowy też się sprawdzi
![]()

Cześć dziewczyny. I ja się witam w tym przepięknym dniu. U nas słoneczko świeci bez opamiętania - od razu lżej na sercu :-)
Pisałam kiedyś, że robi mi się czasami słabo i zauważyłam pewną prawidłowość, że najczęściej mi słabo gdzieś ok. 0,5h po zjedzeniu śniadania... Chyba dziwne, nie? Pewnie będę musiała się na chwilę znów położyć
mi chodziło w sumie o pasy ciążowe, na teraz, żeby nie przeciążać kręgosłupa. No i może skóra też nie musi dźwigać całego brzucha...
kashyaa, gogi - Świetne kawały! prosze o więcej!!!
gabriella - fajnie by było, jakby twój gin miał rację z tym upieraniem się kobiety :-) Ociupinka prawdy może w tym jednak jest... No i gratulacje zdrowego i dorodnego synka
marta70, gdynianka - życzę wam z całego serca, żeby szybciorem przeszły wam wszystkie dolegliwości, zebyście mogły już tylko cieszyć się waszymi dzieciaczkami
patrycja - dobrze usłyszeć dobre wieści, a córcia jeszcze urośnie, albo po prostu będzie drobnej budowy, tak jak moja
malutka... - życzę danej wizyty
monciaa - jeśli to faktycznie już, to trzymam kciuki, żeby jak najlżej poszło :-)
Acha, nie pisałam wam, że komoda już zamówiona u stolarza i się robi (szer. 80 x wys. 90 x gł 50), możliwe że będzie już przed Świętami :-)
Ostatnio posegregowałam też ciuszki, które dostałam, więc zaraz po świętach jedziemy uzupełniać wyprawkę i pakowanie do komody (pranie i prasowanie chciałabym wyprzeć ze świadomości, żeby się nie dołować) ;-)
Czy gdzieś na wyprawkowym wątku pisałyście ile których ciuszków mniej więcej jest potrzebne? Bo ja nie mam pojęcia :-(

Do tego paskudna zgaga, wrrr...