dziuba127
mama Martysi i Maleństwa
agnie zapytaj koniecznie lekarza o te opuchlizny bo to może być zwykłe drętwienie (ja też to mam) ale czasem ponoć oznacza że coś z wodami płodowymi się robi nie tak...
zmykam laseczki na poszukiwanie liści malin, może jak przejdę pół miasta to sie zmęczę i urodzę z wrażenia!!
zmykam laseczki na poszukiwanie liści malin, może jak przejdę pół miasta to sie zmęczę i urodzę z wrażenia!!

a wózeczek już przy końcówce, pamiętam jak był na środku i to całkiem nie dawno, taki mi się wydawało
. No to mam teraz nadzieję, że te moje trzy miesiące też tak szybko pojadą;-) bo tak mi się zaczyna dłużyć.
Chyba ja pogielo, twierdzi, że nie dam sobie rady, ze bedzie mi ciezko...Kurde na pewno bedzie mi ciezko ale ostatniej rzeczy jakiej bedzie mi potrzeba po porodzie to wpierdzielajacej sie tesciowej. Poza tym juz teraz jak tu siedze nie mam swojego kąta, jak chce sobie cos obejrzec w tv to musze sie pytac czy ona nie ma innych planow....A co to bedzie pozniej...Po porodzie bede chcialal dupsko wystawic do zagojenia, bede potrzebowalal spokoju a nie dobrych rad mamusi i jeszcze pielgrzymek przyjaciolek tesciowej do mojego dziecka. Niech sie w tylek gryznie...
Maly jak się obudził o 19 to dopiero teraz zasnął