B-Asia
Fanka BB :)
Dzidzia dzieki obym dala rade;-);-);-)
Esti tez mi sie podoba ta nasza starowka jest gdzie pochodzic:-)a wlasnie tego sie obawiam co napisalas bo mam tatoo na kregoslupie bo co innego jak maja tylko w czesci krzyzowej albo ledzwiowej............moj mowil zebym nie panikowala ze bedzie dobrze ! a moja gin go widziala i nic nie wspomniala ze moge miec problem......
zobaczymy jak to bedzie
Asiu opisz jak najszybciej porod bo ja sie martwie tym ze mimo oxy nie dam rady urodzic naturalnie z powodu niepelnego rozwarcia i albo mnie mocno natna.........

albo maluszek sie zaklinuje i beda mnie ciac 

cos strasznego no i ta sprawa ze znieczuleniem ....

bedzie sie dzialo ....to wiem na pewno!

girly no szkoda ze nie wyszedl Twoj plan jestem ciekawa jaka decyzje podejmiesz....bo hm z jednej strony to fajnie ze Ci to zaproponowal bo bedziesz miec juz maluszka przy sobie!!!!;-) ale z drugiej mowia ze kazdy dzien w brzuszku mamusi to jak na wage zlota ....

sama nie wiem co bym zrobila....moze chociaz do weekendu bym poczekala???!!!
oby tylko maluszek byl zdrowy tego Ci zycze!!!!!!
Pumi slonce Ty nasze kazda mamuska to przezyla ze znajomi i rodzinka wymysla sobie dogodne daty urodzenia tych naszych maluszkow u mnie to tak samo bylo bo my prawie same styczniaki wiec wiem doskonale co pzrezylas a z tymi chrzcinami to faktycznie szkoda ze tak wyszlo tymbardziej ze to taka blizsza rodzinka ktora tam macie....i nie martw sie P. ma racje uszy do gory!!!bo Ty zaczynasz juz chyba przezd porodem panikowac i masz ostatnia burze hormonow Kochana!!!!
Kamalodz zglos sie......

Nanina masz moc zeby prawie nie spac hehehe

Esti tez mi sie podoba ta nasza starowka jest gdzie pochodzic:-)a wlasnie tego sie obawiam co napisalas bo mam tatoo na kregoslupie bo co innego jak maja tylko w czesci krzyzowej albo ledzwiowej............moj mowil zebym nie panikowala ze bedzie dobrze ! a moja gin go widziala i nic nie wspomniala ze moge miec problem......
zobaczymy jak to bedzie
Asiu opisz jak najszybciej porod bo ja sie martwie tym ze mimo oxy nie dam rady urodzic naturalnie z powodu niepelnego rozwarcia i albo mnie mocno natna.........

albo maluszek sie zaklinuje i beda mnie ciac 

cos strasznego no i ta sprawa ze znieczuleniem ....

bedzie sie dzialo ....to wiem na pewno!

girly no szkoda ze nie wyszedl Twoj plan jestem ciekawa jaka decyzje podejmiesz....bo hm z jednej strony to fajnie ze Ci to zaproponowal bo bedziesz miec juz maluszka przy sobie!!!!;-) ale z drugiej mowia ze kazdy dzien w brzuszku mamusi to jak na wage zlota ....

sama nie wiem co bym zrobila....moze chociaz do weekendu bym poczekala???!!!
oby tylko maluszek byl zdrowy tego Ci zycze!!!!!!Pumi slonce Ty nasze kazda mamuska to przezyla ze znajomi i rodzinka wymysla sobie dogodne daty urodzenia tych naszych maluszkow u mnie to tak samo bylo bo my prawie same styczniaki wiec wiem doskonale co pzrezylas a z tymi chrzcinami to faktycznie szkoda ze tak wyszlo tymbardziej ze to taka blizsza rodzinka ktora tam macie....i nie martw sie P. ma racje uszy do gory!!!bo Ty zaczynasz juz chyba przezd porodem panikowac i masz ostatnia burze hormonow Kochana!!!!

Kamalodz zglos sie......

Nanina masz moc zeby prawie nie spac hehehe