reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzidzia dzieki obym dala rade;-);-);-)
Esti tez mi sie podoba ta nasza starowka jest gdzie pochodzic:-)a wlasnie tego sie obawiam co napisalas bo mam tatoo na kregoslupie bo co innego jak maja tylko w czesci krzyzowej albo ledzwiowej............moj mowil zebym nie panikowala ze bedzie dobrze ! a moja gin go widziala i nic nie wspomniala ze moge miec problem......:baffled:zobaczymy jak to bedzie:sorry2:
Asiu opisz jak najszybciej porod bo ja sie martwie tym ze mimo oxy nie dam rady urodzic naturalnie z powodu niepelnego rozwarcia i albo mnie mocno natna.........:szok::szok::szok::szok:albo maluszek sie zaklinuje i beda mnie ciac :szok::szok::szok:cos strasznego no i ta sprawa ze znieczuleniem ....:szok::szok::szok:bedzie sie dzialo ....to wiem na pewno!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
girly no szkoda ze nie wyszedl Twoj plan jestem ciekawa jaka decyzje podejmiesz....bo hm z jednej strony to fajnie ze Ci to zaproponowal bo bedziesz miec juz maluszka przy sobie!!!!;-) ale z drugiej mowia ze kazdy dzien w brzuszku mamusi to jak na wage zlota ....:sorry2::sorry2::sorry2:sama nie wiem co bym zrobila....moze chociaz do weekendu bym poczekala???!!!:sorry2:oby tylko maluszek byl zdrowy tego Ci zycze!!!!!!
Pumi slonce Ty nasze kazda mamuska to przezyla ze znajomi i rodzinka wymysla sobie dogodne daty urodzenia tych naszych maluszkow u mnie to tak samo bylo bo my prawie same styczniaki wiec wiem doskonale co pzrezylas a z tymi chrzcinami to faktycznie szkoda ze tak wyszlo tymbardziej ze to taka blizsza rodzinka ktora tam macie....i nie martw sie P. ma racje uszy do gory!!!bo Ty zaczynasz juz chyba przezd porodem panikowac i masz ostatnia burze hormonow Kochana!!!!:tak:

Kamalodz zglos sie......:-p:-p:-p
Nanina masz moc zeby prawie nie spac hehehe:-D:-D:-D

reklama
Hejka.
Ale u was już fajnie dzidziusiowo.
Pumi nie martw się Dominika wyjdzie kiedy będzie chciała, choć smutno jej, że tobie jest smutno, że ona jeszcze nie wyszła. Dacie radę już na prawdę na dniach i będziecie razem.
Aby wam trochę umilić czekanie przedstawiam wam Leonka w 26tc.
3978097f4ff3e755med.jpg

Leonek waży już cały kilogram. No i na świat przyjdzie dokładnie 3kwietnia przez cc

Kurcze sama nie wiem co począć...czy decydować się na szybszą prowokację dla swojego świętego spokoju i z egoistycznego podjeścia do sprawy by mieć już maluszka przy sobie:zawstydzona/y:...czy poczekać do week-endu...

Girly niech lekarz zdycyduje czy trzeba juz wywoływac czy mozesz zaczekac. Ja po 6 dniach juz nie mogłam czekac bo dzidzia juz była za duza. Jak sie urodził Dawidek to lekarka powiedziała, ze widac iż jest przenoszony bo miał mocno pomarszczone rączki stópki. Do dnia dzisiejszego walsze ze suchą skorą na stopach młodego.

Albi właśnie zastanawiam sie nad zakupem buzz bo ma możliwość ustawiania siedziska przodem i tyłem, a speedi nie ma . mówisz , ze słaby ten plastyk a nie można dokupić potem samego kółka przedniego?

właśnie zastanawiam się jak często wychodzicie z dzieciaczkami na spacerki.
ja jeszcze z moim Kacperkiem nie byłam bo nawet 3 tygodni nie skończył ale dzisiaj jest taka piękna pagoda, ze ciągle się zastanawiam tylko, ze on cały czas spi:szok:

Albi smaruj mocno oliwką Dawidka, ja robiłam Martynie masaż stópek przy okazji natłuszczania bo też miała taką skórę że można było płaty naskórka odrywać, ale udało nam sie to przezwyciężyć

Girly - a nie robia ci testow czy mozesz jeszcze poczekac tylko od razu ci chca wywolywac?
Mi najpierw w piatek beda robic testy a dopiero potem zapadnie decyzja czy moge sobie jeszcze ponosic ten slodki ciezar w brzuszku. Sama nie wiem co bym zrobila na twoim miejscu- pewnie bym sie zdecydowala na wtorek- rownoczesnie umierajac ze strachu.
Asia- witanko- ty zaraz po Albi tez sie wyczekalas na swoje male szczescie!
Masiek- dzieki za trzymanie na duchu- powiem ci ze zaczyna sie robic ciezko- tzn jakas obsejsa- czemu jeszcze nic sie nie dzieje?
snilo mi sie oczywiscie ze urodzilam hee- szkoda ze to tylko sen

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry