reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Melduje sie nie rozpakowana czyli zadna nowosci...jedynie co to chyba odeszlo mi troche czopa bo jest z pasemkami krwi wiec moze cosik sie ruszylo w koncu....:-p
a jesli chodzi o wozek to ja mam
moz-screenshot.jpg
moz-screenshot-1.jpg
4 kolowego Activ break-era i mysle ze sie sprawdzi bo widzialam ze po poznaniu to ich ma multum rodzicow a fajne jest jeszcze to ze sa dostepne w przeroznych kolorach i naprawde nie mozna sie zdecydowac w jednej chwili bo podobaja sie przynajmniej 3 tak na maxa hehehe:-Di co najwazniejsze nie jest taki drogi!!!;-)wiec polecam!
a tak sobie mysle....ze jak juz mnie czeka ta cesarka to ze dojde szybko po niej i ze blizna bedzie nie za duza i ze nie bedzie mi sie babrac:baffled::baffled::baffled:
a mam do Was takie pytanko nie wiecie moze czy tatuaz jest przeciwskazaniem do znieczulenia?????no bo jednak boje sie ze moze przeszkadzac i co wtedy albo ja ominac albo podpajeczynowkowe ale nie daj boze narkoze!!!:szok::szok::szok:

cos mi sie 2 razy link wkleil:sorry2:ja mam wozek ten w dolnym prawym rogu ale inny zestaw kolorow;-)
Katarzyna-joanna wielkie gratulacje jest sliczny!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::-)

A ja wlasnie zdalam sobie sprawe ze z nas czterech nie rozdwojonych,ja jestem najbardziej przeterminowana. Ale mam pewnosc ze najpozniej w piatek lub sobote Maksik juz bedzie z nami!!!

Kama- zazdroszcze ze w piatek idziesz na wywoalnie !!!!
ja jestem dopiero 1 dzien przeterminowana bo mialam termin na wczoraj. Ale Dominika ma to gdzies i nic sobie z tego nie robi:baffled:

Kama ja zaraz za Toba dzien roznicy;-)ja mysle ze do niedzieli bedzie po wszytskim juz ostatecznie:tak::tak::tak::-):-)lece bo wysiedziec nie moge znow mnie mecza te niedobre ludzace i wkurzajace skurczybyki...yh sciskam:-)

a tak wogole to Kama mamy taki sam tarmin wywolania jak sie do tego czasu nic nie wydarzy a watpie.......wiec 3mam kciuki oby zadzialala ta oxy nieszczesna!!!!!:-D:-D:-DPumi jeszcze wywinie nam numer ta Twoja Dominisia i wyjdzie szybciej:-D:-D:-Dtylko sie szybko wykuruj!!!!wiec wracaj do lozeczka!!!!;-);-);-):-):-):-)

reklama
no wlasnie jak leze w lozku to czuje sie gorzej i bardziej mnie to oslabia.
ja jak sie nie rozpakuje sama to wywolanie dopiero na walentynki- najgorszy scenariusz jaki przewidywalam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry