reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Sylka...wiesz najbardziej zdziwło mnie to, że w Niemowlaku u nas sprzedawczyni odradziła mi wózki trójkołowe jeśli nie mam zamiwru spacerować po górach i wertepach...powiedziała, że wogóle są nieporęczne i kiepsko się sprawdzają w jeżdzie po mieści :baffled: Nie wiem czemu...bo im mniej kółek to powinno byc wygodniej:-)...a to jest opinia już drugiej osoby z dziecięcego sklepu, wcześniej oglądałam Implast i też sprzeadwaca odradził mi trójkołowca...

reklama
Albi u mnie też położne mówiły w szpitalu, ze mam taka małą bliznę
a jak przyjechałam do domu to aż sobie zmierzyłam i nie ma nawet 15 cm, szok to którędy oni to dziecko wyjęli.
mówisz, ze zblednie i sie jeszcze skurczy- to super:tak::-D:-D:-D

Girly ja tez wstępnie jakos byłam przeciwna trójkołowcom, bez szczególnego powodu, porostu mówiłam nie i koniec ale teraz to mi nie robi różnicy tylko chce sie na cos zdecydować i koniec. a wertepy mam i owszem bo mieszkam 5 min spacerkiem od lasu i myślę, ze się sprawdzi trójkołowiec a jak nie to nie będę tam chodzić na spacery chce tylko dopasować stelaż do fotelika maxi cosai , i żeby mnie to za dużo nie wyniosło, chociaż kasiorkę na wózek dostałam:-p

Faktycznie czterokolowe lepsze. Na poczatku mailam Pericles czterokolowy i bylam super zadowolona, ale on byl pozyczany. Pozniej kupilam Quinny bo w sklepie wydawal mi sie byc super. i generalnie jestezm zadowolona,ale pomimo wszystko cztrokolowy prowadzil sie lepiej.

:-)czesc dziewczyny.mam malenka chwilke wiec pisze.tak wiec 28 stycznia o godz .17.00 urodzil sie moj synek kamilek.wazyl 3990 i mierzyl 59cm:-):-):-):-) jak znajde chwile to powlejam zdjecia i opisze porod ale niewiemczy chcecie cos takiego czytac. pozdrawiam .szczesliwa mamusia.:-D:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry