reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Należy pamiętać...że bez światła nie jesteśmy w stanie żyć;-)Ja całe wakacje się opalałam...na słoneczku i na solarium, ale z umiarem:tak: Ponadto pamietamy, że Promieniowanie UV zwiększa syntezę witaminy D...nawet o 90%

Niestety u mnie też znamionka i peiprzyki zmieniły wygląd podczas ciązy...kurcze musze już po wszytskim udać się do dermatologa i zrobić badanko dermatoskopem...a póxniej usunąć wszytsko co niepotrzebne

reklama
qukcze oszukałam mojego królewicza i zamiast cyca podałam herbatkę rumiankową z hipa. ciekawe ile po tym pośpi, bo normalnie 3, 3 i 1/2 godziny z zegarkiem w ręku

a mam pytanie : czy was też cycki szczypią?:sorry2::baffled::szok:

Sylka...a którego Quinny chcesz kupić? Widziałam katalog i podoba mi się kolorystyka Buzz ale Speedi już nie całkiem. Speedi widziałam na oczeta...bardzo fajniutki...wydaje mi się, że może być konkretny.
Ja się zastawiałam na 5 róznymi...i chyba zostane przy pierwszym wyborze czyli BREVI. Swoją drogą czy któraś zna z Was tą firmę, bo nic na temat tych wózeczków nie moge znaleźć na necie...

Wygląda całkiem fajnie
305874561

b_max_full_118.jpg

Czym kierowałyście sie przy wyborze wózka?? Są jakieś kanony :)

Sylka a czemu dopajasz synka?Jak się karmi piersią to nie ma takiej potrzeby przez pierwsze pół roku i wręcz sie nie powinno dopajać
A ja już nie dje witaminy K, bo jest w sztucznym a D3 daję po jednej kropelce co drugi dzień........to dziwne bo wszystkie dzieci powinny dostawać witaminę D3 zawlaszcza jak nie ma słońca w celu zapobiegania krzywicy i żeby kości czaszki i ciemiączko sie dobrze zarosło

fakt wygląda fajnie ale ja szukam czegoś co będzie pasowało do fotelika maxi cosi.
bo fotelik już u mnie stoi:sorry2:
a o brevi wiem, ze takie są i nic więcej ale bardzo podobne do causalpay:tak::tak:

Oj szczypią szczypią.............. i kłują.........:baffled:
Anja włosy już mi wypadają garściami a babcia ma osteoporozę..........ale czego sie nie robi dla swojego dziecka.......masz rację to jest macierzyństwo.....pełne wyrzeczeń l dla tej najważniejszej istotki na świecie:tak::tak:

Esti wiem ze nie trzeba ,
ale czasami ma problemy z puszczeniem bączka lub kupką. tzn nie płacze ale sobie kwęka i strasznie się napina( widzę , ze się męczy no i kupki są takie troszkę gęstawe) , żeby mu ulżyło, dlatego mu troszkę pomagam.:sorry2:
wypił nie dużo, bo 20 ml a reszta cyca ale już na ten treściwy pokarm nie zostało miejsca w brzuszku:sorry2:

Sprzedawca w sklepie mi mówił, że Speedi bo taki mieli na sklepie pasuje do Maxi Cosi...bo pokazywał mi te folteliki...Wedug mnie fajny, lekki i funkcjonalny wozeczek...i cena przystepna...Gdyby Speedi miało kolorystykę Buzz (a konkretnie ten zielony limonkowy) to już bym go kupiła...
Oglądałam też np. Bebe Confort...i jak dla mnie za taką cenę stylistyka, kolorystka i ogólnie zwrotność tego akurat wózka pozostawia wiele do zyczenia...:baffled:
Co do Brevi to niestety nie ma ich w Krakowie, a nie mam przekonania czy fajny...chyba czeka mnie wycieczka po wózek na Śląsk hihi

witajcie styczniowki :) i lutowki :)
ja was podczytuje od jakiegos czasu ale poniewaz mam termin na luty to jakos nie wypadalo sie wcinac :P
ALE!!! kwestii wozkow nie przemilcze :D jako nalogowa wozkomaniaczka - tym bardziej ze kilka z was tez juz stracilo widoki na styczen - wspolczuje tego wyczekiwania
dla tych ktore jeszcze sie zastanawiaja wklejam (mam nadzieje) linka do forum, gdzie chyba juz wszystko o wozkach zostalo powiedziane, radze skorzystac z wyszukiwarki albo zakladac nowego posta od razu - tylko trzeba sie zalogowac ale to oczywiste
[url=http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462

link nie zadzialal ale przekopiujcie go sobie po prostu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry