reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja mam pytanko do mam po cc. Ile krwawilyscie po porodzie i po jakim czasie zamierzacie zacząć ćwiczyć. Ja chetnie juz bym zaczeła ale nie chce przeginac.

reklama
Albi ja jestem po cc i niedługo minie 3 tygodnie ale myślę, ze jeszcze za wcześnie bo wczoraj chyba sie trochę nadwyrężyłam, albo coś szarpnęłam:-(:szok: i mój mąż zawyrokował jak mnie będzie tak boleć blizna to jedziemy do szpitala:szok:, a ja się nie dam drugi raz ciąć.:no::no::no::no:
trzeba uważać, żeby sie przepuklina nie zrobiła.:nerd:
a z traceniem wagi to i tak samo przyjdzie tylko może mały brzuszek zostanie bo mnie to zostało jeszcze 5 kilo jak nie mniej bo już 3 dni się nie ważyłam.

wczoraj napisała do mnie nasza Asiulka , ze już mieli wyjść ze szpitala ale zabrali Boryska na naświetlanie,
i że mały nie chce ssać a ona ma nawał i dół jak cholera.:-(:no::no::no:
u mnie był ten sam scenariusz tylko bez naświetlań,
no i oczywiście pytała o ciocie z bb:tak::-D:-D:-D:-D

a miałam się zapytać która kupiła wózek Quinny Buzz czy w ogóle quinny?
bo mam parę pytań, więc jakby co proszę sie przypucować:tak::tak::tak::tak:

Basia, Kama i Girly Girl- meldujcie sie!

Melduje się posłusznie - 2w1 - by nie było wątpliwości:-)

Sylka...jak pracowałam w Studiu Urody, gdzie było solarium, miałam klientkę, ktora za radą lekarza przychodziła do nas na solarium Ergoline z aromaterapią i bryzą wodną, bo miała depresje poporodową i co najlepsze po tygodniu zaczęła się poprawa... Niby w przeciwskazaniach do opalania w solarium jest ciąż i okres karmienia, ale tak naprawde mozna korzystając z umiarem...jednak umiar u nas w Polsce jest cechą deficytową niestety...stąd pewnie umieszczenie ostrzeżenia.

Kurde- zaczynaja mi glupie mysli do glowy przychodzic- ze nigdy nie urodze i ze tyle juz sie mecze z tym brzucholem a wy juz tulicie swoje skarby.
Siostra mowi zebym wypowiedziala malej umowe najmu brzuszkowego lokalu

a mojemu Kacperkowi lekarz nie przepisał ani wit D ani K, :dry:
a jak była położna to mówiłam, ze jak będzie pierwsze szczepienie to dopiero lekarz się zastanowi bo jak mały jest karmiony piersią to ma wszystko czego potrzebuje:tak:

a z krwawieniem to jest jakiś żart5: raz już 2, 3 dni nic i myślę sobie , ze to koniec a tu nagle jak nie chluśnie.:szok:
ale nadal jest:dry::baffled::crazy:

Albi, ja juz przestalam krwawic ale co d cwiczen to jeszcze poczekam do konca pologu:tak:a schudne racze kupuac nowe adidaski i codziennie na dlugie spacery- biegi nad morzem 2-3 godziny, i powroce na joge raz w tygodniu, cwiczyc w domu jestem zbyt leniwa. Do 46 zostalo mi 6 kg jak d konca lutego dojde do 50kg to ok a reszta pojdzie sama jak zaczne sie ruszac, naszczescie bulwar nadmoski 5min samochodem wiec takowy mj plan:-p

zawsze mozesz biegac z wozkiem wzdluz Wisly:rofl2:

reklama
qrcze kto ma tego Quinny, bo ja jeszcze nie mam wózka:szok::szok:

Girly , ja co prawda czy ciąża, czy połóg czy normalny stan i tak nie mogę korzystać z solarki , no deprecha pomaga na 100% bo sama kiedyś tylko po to chodziłam, ale dermatolog mi zabronił boi mam skórą skłonną do znamion i pieprzyków, a te w czasie ciąży podwoiły objętość , powierzchnie i jeszcze 2 razy więcej mi się ich pojawiło.

więc muszę sie umówić na zabieg, albo zabiegi:szok::szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry