reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam mamuski. A ja dzisiaj bylam u kolezanki i tam byla druga kolezanka i troje malych dzieci i poraz pierwszy moja Natalka u kogos nie plakala tylko sie smiala i spokojnie lezala, jestem szczesliwa bo do tej pory gdzie bym nie poszla to sie darla a dzisiaj byla naprawde fajna:tak:

reklama
Mili z tego wniosek,że ona lubi towarzystwo innych dzieci.Czyli już wiesz gdzie z nią chodzić-do dzieci na palce zabaw i koleżanek, które mają dzieic:tak:
Oli jak tylko widzi inne dzieci to od razu się śmieje i gada coś po swojemu:-D

Zmykam pa:happy:

Esterka wlasnie ja tez doszlam do takiego wniosku bo jak jestem tam gdzie sa tylko dorosli to ona wedruje z rak do rak i pewnie przeez to sie denerwuje a Olis to powala mnie na kolana, jest przecudny. Agnie gratuluje powrotu na studia.

Dziuba daj małęj spokoj, taką umiejetnośc przewracania sie dziecko nabiera ok 4-5 miesiaca, wiec Marti ma jeszcze czas na to.
Mili gdzie ty sie całymi dniami podziewasz?? Pokazujesz wieczorem i to na 5 minentek. A ja dzisiaj sie kąpałam z Dawidkiem. Jaka fajna zabawa.

agnie, trzymam kciuki:tak:
Jak już jestem taka mądrala, to się wykażę - do końca 2 roku życia nie powinny oglądac tv wcale:no:, bo zbyt dużo obrazów migających +stymulacja dźwiękowa powodują spowolnienie rozwoju.:szok: Tobi oczywiście uwielbia jak tylko uda mu się tak wykręcić główkę żeby widziec tv, więc nawet na macie tyłem do tv muszę mu pieluszkę wieszać żeby nie patrzył.:sorry2:

Albi caly dzien bylam poza domem a jedynie wieczorem moge posiedziec przy kompie jak mala juz spi i maz tez bo zawsze walka o kompa jest:-D ja tez juz bym chciala wykapac sie z mala:rofl2: ale poczekam jak juz bede na swoim bo nie chce mi sie sluchac gledzenia i tak dzisiaj babka stwierdzila ze mala przy zasypianiu wczoraj maudzila bo jablko chciala:-D akurat bo ona pamieta ze wczoraj jablko jadla a pozatym na noc jej nie dam , niech sama zezre jablko na noci popije mlekiem:-D

moje dziecko mialo chyba przez tydzien dobra passe ze spaniem :baffled: a od wczoraj znowu sie budzi kolo 4 na jedzenie, szkoda myslalam ze juz mu tak zostanie :-( wiem ze i tak dlugo spi bo po 7 i pol godzinki ale chyba sie przyzwyczailam przez tydzien ze spie cala noc :-D odciagne pokarm i spowrotem do lozka :baffled:

ufff- wreszcie znalazlam chwile zeby siasc przed komputer. Zanim was doczytam wklejam kilka fotek z impry

Załączniki

• chrzest dominisi 028.jpg
    chrzest dominisi 028.jpg
    78,9 KB · Wyświetleń: 46
  • chrzciny (30).jpg
    chrzciny (30).jpg
    412,5 KB · Wyświetleń: 44
  • chrzest (14).jpg
    chrzest (14).jpg
    418,9 KB · Wyświetleń: 44
  • chrzest (28).jpg
    chrzest (28).jpg
    540,7 KB · Wyświetleń: 44
  • chrzest dominisi 016.jpg
    chrzest dominisi 016.jpg
    84,3 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Witam z rana, spioszki wtawac, u mnie paskudna pogoda:no:
Pumi slicznie wygladalas Ty chudzielcu:-) to tylko ja taki grubas jestem:crazy::rofl2: a nasza blondi Dominisia przecudnie wygladala;-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry