reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
u nas też zimno szaro ponuro, chmurzy się i co chwile kropi deszcz, więc pewnie o ile w ogóle pojdziemy na spacerek to na pewno na niedługo!!
dziś wraca moj S więc ide sprzątać troche, bo jeszcze na uczelnie jadę na półtorej godzinki a wcześnej trza obiad ugotować... jakieś pomysły na coś nietypowego, co nie jest schabowym i surówką z marchewki??

Witam:-) Czyżbym była dzisiaj pierwsza.............:sorry2::blink:.Wszystkie jeszcze śpią?Oli obudził się o 7:30 ale tatuś się nim zajął a ja mogłam pospać.
Trzeba zrobić śniadanko dla mężusia, bo na 11 do pracy idzie i nie będzie go do 19:baffled:
Uwielbiam ranki jak ma na popołudnie i możemy razem zjeść śniadanko i kawkę wypić:-)
Pandi zgadzam się z Tobą co do TV-do drugiego roku życia nie powinno się.........
Tam gdzie pilnowałam Oli to też bardzo było pilnowane żeby nie oglądała TV jak była mała.Jak skończyła 1, 5 roku to mogla oglądać Od czasu do czasu TELETUBISIE ale tylko jedną bajeczkę........
Pumi ale z Ciebie laska, .a Dominisia wyglądała jak Śnieżka cała bialutka-ślicznie:tak:

U nas piękna, słoneczna pogoda ale jest troszkę chłodniej niż wczoraj:tak:ja dzisiaj idę na paznokcie i chyba coś nowego zrobię......może żółtą końcówkę z jakimś wzorkiem?Zobaczę jeszcze
Dziuba możesz zrobić kurczaczki pieczone..........Trzeba nasmarować przyprawą do kurczaka i grubo majonezem i to upiec w piekarniku +pieczone ziemniaczki, do tego surówka z salaty lodowej, selera naciowego i ogórka świeżego z majonezem i czosnkiem :-p

Esti, ale najpierw przyprawą, potem majonezem i to wszystko??
to ja zaraz śmigam po składniki, może skrzydełka zrobie... dobrze by było żebym ja też mogła skosztować chociaż...

DOBRY :-)
pumi, Super mieliście imprezę :-) Ładnie Ci w białym :-D
dziuba, No ja właśnie nie chcę brać dziekanki, dlatego wróciłam :-p Od połowy grudnia nie chodziłam na zajęcia, dlatego 'wracam' :-) Mam do zaliczenia sesję zimową i zaległości z obecnego semestru, ale dzięki uprzejmości wykładowców nikt nie robi problemów. :-)
Esti, przepis brzmi pysznie... ale to mają być udka, czy filety?

reklama
:-)czesc dziewczyny
moi mezczyzni spia wiec mam chwilke.Esti ja chyba tez skorzystam z twojego przepisu bo niemam pomyslu na obiad. u nas pogoda okropna wiec musimy siedziecw domku. jak bylam z kamilkiem w szpitalu w swieta to zdechl mi moj ukochany piesek york .bylam do niego strasznie przywiazana. postanowilam ze kupiesobie nowego ale zastanawialam sie jeszcze dlugo nad tym bo kamilek potrzebuje duzej uwagi ktora mu poswiecam .a pieskiem tez trzeba sie zajac i doszlamdo wniosku ze na szczeniaka niebede miala czasu .ale wczoraj wpadlam na pomysl zewezme psa ze chroniska ,porozmawialam z mezem obiecal ze pomoze mi zajac sie pieskiem ijuz wybralam psa 1,5 rocznego ze schroniska w warszawie .dowioza mi go do domu.mam nadzieje ze niezrobilam zle podajmujac sie jeszcze opieki nad psem .ale jak mialam tamtego to niebylo problemu mialam dla niego czas i dla kamilka .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry