reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kasiu, Gringo jest cudny, na pewno będzie z Wami baaaaardzo szczęśliwy!!! :laugh2::laugh2: ja kocham pieski, moja kuzynka wzięła ze schroniska kiedyś suczkę, a po miesiącu urodziły się 3szczeniaczki, z czego jednym z nich jest właśnie moja Korcia :laugh2:

reklama
Esti, Martynia dziękuje za milusie słowa :zawstydzona/y::zawstydzona/y::laugh2::laugh2:
zmyhykam po zakupy i na uczelnie, tylko proszę Was, nie nadrukujcie tu tysiaca stron bo wieczorem nie będę mogla Was dogonić!!
buziaczki

Kasiu- super pomysl z tym pieskiem...
A my walczymy ze snem....Dzis zostajemy w domku bo pogoda do bani...Chcialam wyskoczyc na zakupy ale nic z tego
A mały tak krotko spi w domu...po 10 minut...:-(:-(bedzie zmeczony a ja na pewno nic nie zrobie bo bede go musiała zabawiac

No dzien dobry!
Ale sie rozpadalo...Ale nie ma wyjscia-na spacer i tak pojdziemy!Nie ma nic w domu i trzeba isc na zakupy.A jeszcze tesciowce obiecalismy,ze do niej wpadniemy wiec mam nadzieje,ze przestanie padac...Wtedy pogoda bedzie ok.Jakos specjalnie zimno nie jest....

Nie bylo nas w domu prwie w ogole przez te ostatnie 2 dni.Bylismy u mojej kochanej cioteczki,ktora odwiedzila nasz kraj.I tak sie zasiedzielismy,ze wrocilismy dopiero wczoraj na obiad :-D A po kapieli jeszcze wizyta u mojej kuzynki.Jest w 9 miesiacu ciazy bidulka....Juz ma wszystkiego dosc i nie ma co sie dziwic...

Esti dzieki za ten schemat zywienia niemowlat!Mowisz,ze od 5 miesiaca czyli odkad skonczy 4 miesiac?!To juz za chwile prawie :laugh2: No to pieeeknie.Wobec tego po kolejnych szczepieniach juz pewnie bedziemy podawac maliznie jakies inne skladniki.Nie tylko mamine mleczko :laugh2:

Kasia piesek bardzo sympatyczny!Dzieci lepiej sie ponoc chowaja przy zwierzetach.I mniejsze jest prawdopodobienstwo,ze wystapi u nich alergia!

Nanina- no rzeczywiscie jakas niereformowalna i bezwzgledna starucha. Boze, jak tak mozna do dziecka????
kurcze zastanawiam sie nad tym spoacerem chociaz na 10 min....
a mnie dzis bardzo boli brzuch. U gina jeszcze nie bylam a juz chyba najwyzszy czas tam sie wybrac
Poza tym rana po cc swedzi- zmiana pogody. Kurcze teraz to juz ciagle bede to odczuwac

reklama
Nanina minka jest rewelacyjna!Alez on slodki jest!!!

Mili a tak wlasciwie to dlaczego nie zalozycie sobie jakiegos zamka w pokoju zeby wam babka nie wlazila kiedy jej sie podoba.Niech puka i czeka az jej otworzycie.A wy nie otwierajcie kiedy jej sie tylko zachce.Macie prawo do odrobiny prywatnosci!Jestescie malzenstwem przeciez!

A Olenka moja bidulka bo termin ma na 9.05. a nie da sie ukryc,ze ten ostatni miesiac to juz naprawde jest najciezszy.A ona jeszcze wiekszosc egzaminow i zaliczen ma przed soba.Mowilam jej wlasnie wczoraj zeby sie nie spinala.Zeby sobie przelozyla na wrzesien bo wtedy juz powinno sie wszystko w miare ustabilizowac i poukladac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry