reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
i rano mnie cos budzi o 6 , myślałam ,że on płacze bo głodny bo normalnie codziennie je 6 a on oczy otwarte my z mężulem śpimy a on gada do maskotek :-D:-D:-D:-D:-Di to tak głośno, ze w pierwszej chwili myślałm, że jest głodny. jestem :rofl2:
tydzien, dwa tyg temu tak samo było z Dawisiem i teraz jak sie budzi rano to gada do układu słonecznego nad łózkiem :D.
Juz dawdno ci chciałam powiedziec i ciągle zapominam, ze Kacper to cały Ty.
Tak wogole to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KACPERKA!!

reklama
Pumi toz to wlasciwie wesele a nie chrzciny!Ale pisalas,ze tak juz w USA jest.A komunia tez jest tak hucznie obchodzona?
Ja szczerze mowiac nie przepadam za takimi imprezami.Oczywiscie nagle sie tez okazuje,ze ja nie mam gdzie polozyc gosci.Juz i tak sie wynosze z wlasnego domu wiec coz jeszcze moge zrobic....No nic-bedziemy myslec :sorry2::dry:

Licze na to,ze u nas tez sie wszystko uda.Cukiernie mam pod nosem swietna wiec na pewno tam zamowimy tort...(Bo ladny tort macie Pumi!Zamawiany czy to inwencja wlasna?) Knajpka zarezerwowana.Niedawno skonczyl sie w niej remont wiec jest naprawde ladnie w srodku.Jest tez blisko kosciola,w ktorym bedzie chrzest.Zamowione mamy terminy w kosciele i w USC.Przyszla sukieneczka moja,ktora bede musiala oddac do poprawek.Przyszedl garnitur mezusiowy,ktory lezy idealnie.CO JESZCZE?!Podpowiadajcie bo ja sama nie wiem...Wiecie-pierwszy raz wychodze za maz(i ostatni jak mniemam) i pierwszy raz urzadzam chrzciny(i nie ostatni jak mniemam ;-))

Agne gratulki powrotu na studia:tak:Szypi super ze wiesz czego w zyciu pragniesz i dazysz do celu! ja tez mam takich kilka marzen ale poki co jestem cala spelniona:tak:Pumi imprezka na maxa!!!jestescie sliczne:-)i znow biale spodenki - ja tez lubie ale ubralam czarna spodniczke jak widzialyscie na zdjeciach ktore dalam na forum Wam do wgladu:tak:Kasiu podziwiam Cie i popieram jesli chodzi o piekna psinke-masz ogromne serducho;-)Nanina Twoj Max wyglada jak moj Kubus jak cos mu nie pasuje albo mysli intensywnie hehe:-pdzis Kubus mial pobierana krew wogole ludzi w tych poradniach masakrycznie duzo!!!:szok:ale nam w miare szybko poszlo.teraz czekamy na wyniki z instytutu.....:-(
czy Wasze dzieciaczki tez lubia patrzyc sie na lampki i kwiatki bo moj Kuba to uwielbia!!!a tv czasami kilka sekund i wredna matka mu nie piozwalam tylko gadam do niego zeby odwrocic uwage:rofl2:

Szczypi- a macie juz zamowionego fotografa albo kamerzyste? i kto wam bedzie gral DJ ? Tort byl w prezencie od restauracji ale ja go projektowalam.
Basiu- a mnie nie wchodza twoje fotki i nie moge podejrzec jak u was bylo?:no:

A ha- komunie tez jak wesele sie organizuje. Taka juz tu tradycja- wiecie ze w Ameryce to wszystko z pompa musi byc! ja bym wolala kamerlanie i nastrojowo ale coz- hihih - i tak bylo wesolo i sympatycznie

Zdjecia ma robic moja serdeczna kolezanka.Robi zdjecia do gazet.W prawdzie tematyczne ale ma dobry sprzet i zdjecia "ludzi" tez robi calkiem niezle.
Na temat muzyki jakos nawet nie pomyslalam.Pewnie dlatego,ze to wlasciwie polaczone ze chrzcinami a w Polsce nie ma zwyczaju tanecznego na takich imprezach...No ale trzeba bedzie pomyslec!No i dziekuje pieknie :laugh2: Sama bym na to nie wpadla pewnie :laugh2:

Uciekam dziewczyny na spacer.Kilka spraw mam do pozalatwiania.I zaczynaja wiercic sasiedzi w scianach(wrrrr....jak nie u mnie remont to jeszcze gorzej-u sasiadow!)...Wiec uciekamy!Tylko gdzie mi chlopa wcielo na tak dlugo?!:-D

Bylismy na spacerze. Zapodałam małemu folie na wozek i heja....
Pojechalismy do carefura na zakupy.Teraz gotuje nam sie krupniczek
Sylka- Ty tez dopiero teraz szczepilas pierwszy raz Kacperka?
Pumi- wygladałas slicznie na chrzcinach
Co do studiow to ja chce od pazdziernika tez jakis jeszcze zrobic....Chyba pojde na jakie studium jezykow obcych z angielskim na czele. Niby znam ten jezyk ale kurcze wszedzie chca paiperkow... No coz.. zobaczymy jak to bedzie
B- Asia moj Borysio uwielbia lampe i obrazek z kotkiem...Potrafi sie gapic kilka minut...i cieszyc sie do tego...

Pumi wklejam fotki specjalnie dla Ciebie:-p

Załączniki

• P1000240.JPG
    P1000240.JPG
    86,9 KB · Wyświetleń: 37
  • P1000241.JPG
    P1000241.JPG
    77,1 KB · Wyświetleń: 39
  • P1000247.JPG
    P1000247.JPG
    106,7 KB · Wyświetleń: 37
Esti dowiedziałam sie własnie ile jest Nutramigen refundowany.
Normalnie kosztuje ok 54 zł a my kupujemy go za ok 13 zł. Dzisiaj dostałam recepte na 4 puszki, powinno na dwa tyg wystarczyć.

reklama
rale mąż alergik więc możemy zapomnieć......ale jak Oliś będzie mila z roczek to mu kupimy chomika albo świnkę albo os tam innego małego:tak:

no wlasnie Esti te najmniejsze zwierzaki bardzo uczulaja, proponuje Yorkaa, piesek ale nie ma siersci ktora uczula tylko wlos (tak jakludzki) jedyne psy ktore nie-uczulaja;-)
male, drobne, troche rozchochrane ale zywe i zabawne Olis bedzie zachwycony:tak:

tyle zdukujecie,ze nie jestem w stanie was doczytac, dzisiaj robie ciasto cytrynowe, ciekawe jak Nadus zareaguje:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry