• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja jak byalm przeziębiona i poszlam do lekarza się pytać co można a co nie karmiąc piersia, lekarka mi absolutnie zabronila Fervexów Gripexów itp cudów, jedynie apap albo paracetamol (to to samo), co 4godz, emsie do płukania gardła i sól morska na katar :baffled:

szczypi, Ty mówiłas że dostałaś pliko p3 bo zaawialaś, wozisz już Zuzię w tym wóziu??

cholera, wiedziałam że jak mnie nie będzie parę godzin tp tyle napiszecie... jestem do tyłu 6stron!! idę Was czytać

reklama
Witam mamuski. A ja dzisiaj bylam u kolezanki i tam byla druga kolezanka i troje malych dzieci i poraz pierwszy moja Natalka u kogos nie plakala tylko sie smiala i spokojnie lezala, jestem szczesliwa bo do tej pory gdzie bym nie poszla to sie darla a dzisiaj byla naprawde fajna:tak:

Mili bo ona wie że u cioci są dobre klimaty i nieopłaca się płakać tylko kożystać z klimy:-D Pozdrawiam

Rany ale nadrukowałyście....................
Szczypi a co będziesz studiować?Ja chyba od września zacznę roczną szkołę wizażu i stylizacji:tak:
Albi u nas Nutramigen bez recepty 26zł, z receptą 13zł a ja ma zniżki w aptece i mam po 9, 50 jedną puszkę.U nas 4 puszki na 3, 3, 5 tygodnie starczają.
Anja mój mąż ma uczulenie na Yorki..........pomimo,że mają włosy a nie sierść.Chodzi o to,że on ma uczulenie na alergen psi wydawany przez skórę.Więc York odpada:-(
Pumi swojego czasu miłąm takie paznokcie...polega to na tym,że na paznokieć nakłada sie jedwab a na to żel lub akryl.........jest zdrowsze dla paznokci, bo płytkę zabezpiecza najpierw jedwab a potem jest akryl lub żel.
Możesz zrobić zdjęcie?
A Dominisi kup opaskę Diademik:-D

Oli nie robił kupki od wczoraj i się teraz biedaczek męczy......pręży się i aż płacze.....chyba najpierw spróbuję ciepły termofor za radą Dziuby mu przyłożyć i dać ciepłej wody i brzusio pomasować.................jak to nie pomoże to dopiero dam połówkę czopka glicerynowego
.A zawsze robi codziennie bez żadnego problemu

O matko... :szok: A dłuższej sygnaturki to już nie można było zrobić?;-)
Dzisiaj byłam załatwiać sprawy na uczelni, mam już nową legitkę i zmienione nazwisko w indeksie ... :-) Wszystko idzie po mojej myśli :-D
Dusia odwiedziła dziś ortopedę i okazało się że najprawdopodobniej WCALE NIE MUSIELIŚMY JEJ ZAKŁADAĆ TEJ CHOLERNEJ PIELUCHY :angry: Doktor zrobił usg i powiedział, że oba bioderka w porządku, a ta pielucha co nam poprzedni przepisał była jak dla wcześniaka :crazy: Zmierzył przy nas niunię i wyszło ponad 20 cm szerokości, a tamten w ogóle nie mierzył i dał na oko 14 centymetrową :crazy: A powinien co najmniej 17cm... W każdym bądź razie ciesze się strasznie, doktor przemiły i pokazał nam jak małą nosić, żeby nóżki były odwiedzone... :-D

Bo dzisiaj Markowi Pani w aptece powiedziała, ze jest ogromne dofinansowanie do Nutramigen i ze bez recepty to az 54 zł. .
Młodemu na 4 dni starczyła puszka, w szoku, ze mu te wiory zasmakowały.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry