• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
badanie bioderek ok, lekarz powiedzial ze maly mial mala dysplazje ale jest wszstko ok i samo sie normuje, jak skonczy pol roku to znowu mamy sie pokazac :-) pogoda do dupy mi sie nic nie chce :-( chyba ide juz spac.

reklama
maz poszedl do pracy .kamilek od okolopol godz. spi wiec mam czas zeby do was napisac:tak:niesamowite .udalo mi siewas doczytac.czy wy musicie tyle drukowac .wiecie zakochalam sie w tym piesku.przywioza mi go po niedzieli.moj maz obiecal ze uszyje mu taka poduche na ktorej bedzie sobie spal .wszystkie sprawy organizacyjne juz mamy obgadane takze teraz tylko czekam na gringa.:-):tak:.po waszej reakcji widze ze tez kochacie pieski.kompletnie nierozumiem jak mozna byc takim nieczulym i wyrzucic biedna psinke z auta .:angry::angry::angry:
dzis kamilek spedzil caly dzien wdomku bo lalo strasznie i w pewnym momencie grad nawet byl.a ja rano biegalam po miescie ,zalatwiaam rozne sprawy urzedowe a popoludniu bylam u ginka .takze D.byl prawie caly dzien z malym.

A ha- wklejam fotki z soboty na ktorych widac moje dodatkowe 8 kilo ciazowego tluszczu- wclae nie jestem chuda. Niektorzy pytali czy ja na pewno wszystko co mialam w brzuchu urodzilam? albo czy to nie przypadkiem druga ciaza i cos mnie w brzuchu nie kopie?= bezczelnosc ludzka nie ma granic:rofl2:

sure, Pumi jakby nie bylo napr grub..du..p w ameryce:crazy:, co za chamstwo, karmisz piersie , nie powinnas chudnac szybko , tylko skoro przytylas w ciazy 17kg to jakbys schudla tyle w 2msc to raczej bys na ER:-p wyladowala albo sie rozstepow nabawila. NIE CHUDNIJ szybko bo bedziesz miala kreski na brzuszku a patrzac na Twoja Mame- super szczuplutka i extra figura, raczej gruba nie masz po kim byc, co sobie pojadlas w ciazy to twoje, GO GIRL!:tak::-):-):-)
a jak ci ktos jeszcze cos powie, ze zle wygladasz to znaczy, ze konowal i zlej bo nie jest Ciebie wart!,
jestes piekna Mama:tak: i nie musisz nic nikomu udowadniac chudym tylkiem czy brzuchem plaskim jak deska, na tym polega maciezynstwo, ze Ty nie jestes juz pepkiem swiata ale Dziecko, ktore jest cala miloscia swiata i najwieksza wartoscia w zyciu kobiety a nie fit figura!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak:

oto com ialam do powiedzenia, ide szamac cytrynowe ciasto, przepisik komus????:sorry2:

Pumi właśnie.jak można coś takiego powiedzieć komuś.........to tzw "pseudo: znajomi, którzy są po prostu zazdrośni,że po urodzeniu dziecka można po 2 miesiącach tak super wyglądać:tak:.zwłaszcza,że sporo przytyłaś i na prawdę wyglądasz ekstra:-)
Anja ja poproszę przepisik i od razu kawałek ciasta:laugh2:.
Ja jutro będę robić ciasto ananasowe jak znajdę przepis, bo do końca nie pamiętam:dry:

Nanina nie ma za co
Mój mężuś się zajada tymi kurczaczkami..........a jak ma się czas to bardzo dobrze jest te kurczaczki na 2, 3 godzinki do lodówki włożyć i dopiero piec.Fajnie przejdą przyprawami i majonezem
Sylka zgadzam się ............ten zapach dzidziusiowy.ach............:tak:

Orety ale nadrukowalyscie:szok: Pumi moja mala tez darla sie podczas mszy bo zgodniala , wlaczyla taka syrena ze na zaplecze musialam z nia uciekac zeby nakarmic:-D Szczypawka a z tym zamkiem w drzwiach to mial byc jak ramont robilismy i nowe drzwi wstawialismy bo mowilam ze jak bede cycem karmic to nie bede chciala zeby mi ktos co chwile wlazil a tu moj maz podczas mojej nieobecnosci sam pojechal i kupl klamki ale bez zamkow i zamontowal tak ze juz nie da sie wstawic , ale trudno jeszcze sie pomecze te 2 miesiace a z drugiej strony to wlasnie moglaby pomyslec troche ze jestesmy malzenstwem i potrzebujemy troche prywaty a nie co 10 minut przylazi i zaglada do mojego dziecka:wściekła/y:
A ja nadal nie mam @ mimo ze nie karmie cycem, 10 dni mi sie spoznia i jakas taka nie ufna bylam jak robilam test no i dzisiaj zrobilam drugi i tez pokazal jedna kreske, juz normalnie obsesji dostaje ale skoro dwa testy wyszly negatywnie to nie jestem w ciazy:-)

Mili to kup taki łańcuszek co się montuje przy drzwiach i coś takiego zamontujcie...bez problemu się da:tak:
Jak ja nie miałam okresu przez 1, 5 miesiąca odkąd przestałam karmić cycą to ginek powiedział,że jak w ciągu 2, 3 tygodni nie dostanę to mam przyjść i będziemy wywoływać.....dostałam po 2, 5 tygodniach jak mnie nastraszył:-D:-D:-D:-D
A wiecie,ze jeszcze mam mleko?Jak nacisnę to trochę leci:szok:

Hej laseczki znowu mnóstwo stron nadrukowałyście....Ja was podczytuje ale zazwyczaj nie starcza mi już czasu ze by coś napisać...Jak wy to robicie ze te wasze dzieciaczki pozwalają wam przed kompem siedzieć w ciągu dnia...?????NAsz Fifi bardzo lubi towarzystwo no i w związku z tym trzeba z nim siedziec i gadać do niego...ale jak to fajnie jak on też sie rozgada i nieraz ciężko go zagłuszyć tak sobie gaworzy:-)
Mili nie przejumuj się staruchą. Ona po prostu ma to we krwi....Wiem ze łątwo powiedzieć ale faktycznie zamknij się w pokoju i wrzuć na luż..
Esti Oliś jak zwykle słodziuchny ......i rozczochrany oczywiście....
Pumi a ty wyglądasz super i Dominiczka też. NIe przejmuj się dłupim gadaniem...Super ze impreza udana...Ale chyba sporo gości mieliście???
A dla wszystkich maluśkich jubilatków buziaki...spóźnione oczywiście ale szczere i gorące......:-D:-D:-D
Zabierałam się do wklejania zdjęć ale trzeba je zmniejszać i już mi się tego nie chce robić....za leniwa jestem...W niedzile robimu chrzciny, więc może po się zmobilizuję..Bardzo chciałabym pokazać wam mojego szkraba....:sorry2:
A tak poza tym to ja też jeszcze nie dostałam @....Karmię tylko rano małego ia potem już tylko Bebilon pepti.JA płacę ok. 11 zł.oczywiście na receptę.....Ale mam puszka wystarcza na więcej niż 4 dni...Albi to chyba u was tak jest..prawda???4 dni to jakoś malutko mi się wydaje...A mały i tak sporo je...i ładnie sobie wygląda....Ale nam lekarz nic nie mówił ze jest za gruby czy coś takiego...;-)
Lece się jeszcze do męzusia poprzytulać....Buziaki dla wszystkich mam i dziubasków malutkich..

Esterka dobry pomysl jutro powiem o tym mezowi, bo juz mam tego dosyc , dzisiaj rano pzed 8 wlazla do pokoju a my jeszcze spalysmy no i zostawila otwarte drzwi i tykla sie na przedpokoju i mala obudzila:wściekła/y: ja mam bardzo lekki sen i od razu sie przebudzilam tak jak moja niunia a jak ona nie dospi to pozniej marudzi, a z tym okresem to zaczekam jeszcze z tydzien i jak nie dostane to zadzwonie do ginki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry