A ha- wklejam fotki z soboty na ktorych widac moje dodatkowe 8 kilo ciazowego tluszczu- wclae nie jestem chuda. Niektorzy pytali czy ja na pewno wszystko co mialam w brzuchu urodzilam? albo czy to nie przypadkiem druga ciaza i cos mnie w brzuchu nie kopie?= bezczelnosc ludzka nie ma granic
sure, Pumi jakby nie bylo napr grub..du..p w ameryce

, co za chamstwo, karmisz piersie , nie powinnas chudnac szybko , tylko skoro przytylas w ciazy 17kg to jakbys schudla tyle w 2msc to raczej bys na ER

wyladowala albo sie rozstepow nabawila. NIE CHUDNIJ szybko bo bedziesz miala kreski na brzuszku a patrzac na Twoja Mame- super szczuplutka i extra figura, raczej gruba nie masz po kim byc, co sobie pojadlas w ciazy to twoje, GO GIRL!

:-):-):-)
a jak ci ktos jeszcze cos powie, ze zle wygladasz to znaczy, ze konowal i zlej bo nie jest Ciebie wart!,
jestes piekna Mama

i nie musisz nic nikomu udowadniac chudym tylkiem czy brzuchem plaskim jak deska, na tym polega maciezynstwo, ze Ty nie jestes juz pepkiem swiata ale Dziecko, ktore jest cala miloscia swiata i najwieksza wartoscia w zyciu kobiety a nie fit figura!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oto com ialam do powiedzenia, ide szamac cytrynowe ciasto, przepisik komus????