reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
esti mam to samo, moj J mowi ze mam isc gdzies sie obawic czy cos ja baaardzo chce ale jak pomysle ze musze go na dluzej zostawic to juz mi sie wszystkiego odechciewa.
pumi pazurki super :-) ja wam moich nie pokaze bo juz mam odrost i najpierw musze znalezc czas zeby zrobic sobie korekte, moze w weekend nad tym usiade.

reklama
Ja też bym chętnie gdzieś wyskoczyła, dziś mój rok ma półmetek, ale nie dam rady się wybrać, mąż chory i stara się jak najmniej mieć bliskiego kontaktu z niunią, żeby jej nie zarazić... Dzisiaj w nocy tak kasłał, że małą obudził, ale na szczęście dało się ją uśpić smoczkiem. :-)
Fajne pazurki, ja się zbieram na te paznokcie już od miesiąca i sie wybrać nie mogę :-D
U nas w najbliższym czasie żadnych chrztów, komunii czy ślubów w rodzinie i wśród znajomych nie ma, jakaś taka posucha straszna na imprezy :-)

Dzień dobry!
U nas pogoda do dupy!Leje od wczorajszego wieczoru.Na szczęście umówiłam się z przyjaciółką....mąż nas podrzuci............muszę przerobić kreację na wesele
Pumi u nas ta metoda przedłużania paznokcie jest chwalona......ale to prawda ż są bardziej łamliwe.Żel jest delikatniejszy niż akryl.A powiedz mi jak ona to Ci robiła?

Skrzydełka, podudzia lub udka............możemy też całego kurczaka tak upiec...........smarujemy przyprawą do kurczaka i oblepiamy grubo majonezem......dobrze jest żeby to postalo2, 3 godzinki.Następnie pieczemy w piekarniku.

Zapomniałam się Wam wczoraj pochwalić,że byłam z Olisiem u fryzjera i że już nie jest takim rozczochrańcem.....:-D:-D:-D.potem wstawię zdjęcie

czesc dziewczyny.D.spi po nocy ,kamilek gada do swojego byczka(ulubiona maskotka)wiec mam minutke. Esti koniecznie wklj zdjecie Olisia po wizycie u fryzjera.
a mnie najbardziej podoba sie Marynka i Olis.:tak:
zimno na dworze ,plucha wiec dzis rowniez nici ze spacerku z kamilkiem.takze zaniedlugo bbede musiala obudzic D.zeby zostal z malym a ja pojde do mamy pomoc jej przy obiedzie .odkad wyszla zeszpitala to do niej chodze pomagac jej bo jeszcze niedoszla do siebie

Pandi.ja tylko KRAKUS preferuję i nasz białostocki AGROVITA.W temp 180 stopni tak ok 40 minut-50 minut
Ale Ty jak karmisz piersią to wiem, że majonez NAPOLEOŃSKI zawiera tylko same żółtka więc jest bezpieczny:tak:

Załączniki

• llll.JPG
    llll.JPG
    52,3 KB · Wyświetleń: 29
  • 000.JPG
    000.JPG
    55,3 KB · Wyświetleń: 28
  • ppp.JPG
    ppp.JPG
    53,3 KB · Wyświetleń: 32
  • www.JPG
    www.JPG
    50,6 KB · Wyświetleń: 31
  • zzz.JPG
    zzz.JPG
    48,3 KB · Wyświetleń: 32
Albi masz chyba słabość do blond włosów:-D:-D:-D:-D

A dla mnie wszystkie dzieciaczki się podobają...............:tak::tak::tak::tak:.każde w sobie coś ma i jest na swój sposó urocze!A najbardziej to mnie się podoba moje dziecko:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DTaka jestem zakochana w swoim synu:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Mili a blaszce się piecze i na spód blaszki trochę oleju.A jak żeberek będziesz robić to dobrze je wcześniej troszkę obgotować................posmarować przyprawą do żeberek i oblepić majonezem i piec tak jak kurczaka do momentu aż będą miękkie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry