• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witajcie dzieciaczki sliczne na tych fotkach i s;liczne sa wszytskie szkraby!!:-)my dzis idziemy poraz kolejny na usg bioderek a leje masakrycznie a autko sie popsulo:wściekła/y:Szczypi ja zapomnialam ze mozesz jesc wszytskiego po troche bardzo Ci zazdroszcze:-ptez uwielbiam czosnek i cytrusy:tak:
Esti ja mialam przed ciaza bardzo slabe i lamliwe pazury i jak w cizy staly sie mocne tak mam do teraz i tak mi sie podobaja te Wasze akryle i inne ale szkoda mi niszczyc moich i z tamtymi trzeba latac na jakies uzupelnianie a mi to nie w kolorki a szkoda .........bo sa sliczne !!!!ale skusic sie nie moge:-(

reklama
kamilek zasnal przy tym gadaniu:-D,ale sie pewnie zaraz zbudzi bo za 10 minut jego pora jedzenia.ja tez jeszcze niemam @.ale dopiero co pokarm zgubilam wiec jeszcze mam czas.jesli chodzi o wage to mam jeszcze sporo dodatkowych kilogramow z ciazy ale teraz mam wiecej ruchu wiec mysle ze je zgubie.

Wczoraj byłam na pazurkach-odrosty robiła i tam jest salon fryzjerki i kosmetyczny i Nelka moja fryzjerka ścieła Oliśkowi włosy....a ja zapomniłam aparatu:baffled:
Zmykam do psiapsióły pa pa:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry