B-Asia
Fanka BB :)
witajcie dzieciaczki sliczne na tych fotkach i s;liczne sa wszytskie szkraby!!:-)my dzis idziemy poraz kolejny na usg bioderek a leje masakrycznie a autko sie popsulo
Szczypi ja zapomnialam ze mozesz jesc wszytskiego po troche bardzo Ci zazdroszcze
tez uwielbiam czosnek i cytrusy
Esti ja mialam przed ciaza bardzo slabe i lamliwe pazury i jak w cizy staly sie mocne tak mam do teraz i tak mi sie podobaja te Wasze akryle i inne ale szkoda mi niszczyc moich i z tamtymi trzeba latac na jakies uzupelnianie a mi to nie w kolorki a szkoda .........bo sa sliczne !!!!ale skusic sie nie moge:-(
Szczypi ja zapomnialam ze mozesz jesc wszytskiego po troche bardzo Ci zazdroszcze
tez uwielbiam czosnek i cytrusy
Esti ja mialam przed ciaza bardzo slabe i lamliwe pazury i jak w cizy staly sie mocne tak mam do teraz i tak mi sie podobaja te Wasze akryle i inne ale szkoda mi niszczyc moich i z tamtymi trzeba latac na jakies uzupelnianie a mi to nie w kolorki a szkoda .........bo sa sliczne !!!!ale skusic sie nie moge:-(
,ale sie pewnie zaraz zbudzi bo za 10 minut jego pora jedzenia.ja tez jeszcze niemam @.ale dopiero co pokarm zgubilam wiec jeszcze mam czas.jesli chodzi o wage to mam jeszcze sporo dodatkowych kilogramow z ciazy ale teraz mam wiecej ruchu wiec mysle ze je zgubie.