reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Rzeczywiście wszystkie dzieciaczki to słodziaki a każda mamusia zakochana w swoim...:tak::tak::tak:
Albi a ja chciałam zapytać co z twoim słodziakiem i z tymi jego kupkami wyszło bo jakoś nie doczytałam....sorki Wiem tylko ze ma mleczko zmienione, czy tak???

reklama
Wiz Majopa, jeden dzien nie ma na 2 dzien ma ale dali mi tylko puszczke, wiec czasem dawałam mu bebilon HA i wtedy sie pokazywala a jak dawałam przez cały dzien tylko Nutramigen to nie było krwi, dzisiaj tez jedziemy juz tylko Nutramigenem, wiec zobaczymy.

Dzien dobry.

Jakos w miare sie dzis czuje.I sama nie wiem czy mi sie okres zbliza(na to stawiam rzeczywiscie...Niestety)czy to prezez to cisnienie.NIC MI SIE NIE CHCE!!!Jestem slaba i jakas taka nieswoja.Wczoraj wieczorem bolal mnie brzuszek jak na okres wiec dlatego obstawiam @...A bylo tak pieknie bez tego :-D

Esti ide na etnologie.To nauka o ludziach,kulturze,folklorze...Mam mozliwosc zalatwienia sobie pracy w galerii wiec jest to kierunek jak najbardziej na miejscu.Pozniej zrobie magistra kulturoznastwa.A na koniec chce isc na podyplomowe.Ale blizej finansow i zarzadzania bo to sie laczy juz z zupelnie innym planem na przyszlosc.Nasz przyjaciel jest od 15lat wegetarianinem.W naszym pieknym miescie wegetarianskie knajpki mozna policzyc na palcach jednej reki...Przyjaciel jest zreszta z wyksztalcenia kucharzem i potrafi robic prawdziwe wega-cuda :tak: Marzy wiec nam sie taka dobra wegetarianska knajpka,ktora razem wszyscy zalozymy i bedziemy o nia dbac :tak:

Agnie wygladacie jak siostry na tej fotce!Wygladasz bardzo mlodziutko!I slicznie :laugh2:

Mnie sie wszystkie dzieciaczki podobaja.A najbardziej moje wlasne!!!! :-D Tez jestem bez pamieci zakochana w mojej malej smieszce :-D

A u nas już drugi dzień z rzędu paskudny no i drugi dzień siedzimy w domciu...Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej...
My już po obiadku, ale sie objedliśmy a maluszek drzemie sobie...Teraz cxzas na kawke. W moim przypadku kawka jest słabiutka ale mały ją toleruje...no i z mlekiem kozim....fujjjjjjjjjjjjj ale z braku laku......;-)
Albi a nie mieliście problemu z zaakceptowaniem tego śmierdziucha...Bebilon pepti śmierdzi jak karma dla psów ale mały pochłania bez problemów....NA SZCZĘŚCIE

my robimy chrzciny 3 maja ale juz się przygotowywuję;-)

mnie podobają się wszystkie maluchy a najbladziej mój własny synunio:tak::tak::tak: jest taki słodki, ze całuję go bez przerwy i mąż juz na mnie krzyczy, ze trochę przesadzam ale co aj mogę na to poradzić:laugh2::laugh2::laugh2:

dobra zmykam bo sie obudził mój mały rozmówca hihihi

reklama
naszym solenizantom wszystkiego co naj i rzeczki mleczka:tak:

Sylka pijesz codziennie h.malinowa to czemu Kacperek tak choruje?przeciez to przenika do mleczka mamy...chyba ze nie karmisz a ja wale gafe w tym momencie?:sorry2:dawaj milosc dziecku jak najwiecej faceci tego nie kumaja ,chyba ze oni jej potrzebuja to wtedy kociaki potulne:-D
szykujcie sie na te imprezki:tak:ja mam juz je za soba na szczescie.bylo kameralnie ale przyjemnie i pysznie;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry