pumi
Styczniowe mamy'08
Wlasnie czekalam az Anja powie cos zabawnego tu nic dzisiaj
Asia- Sylka pierwszy raz szczepila z tego co pamietam bo Kacperek chorowal.
Basia - dzieki za fotki- Kubus slodki , ty lasencja a kosciol piekny.
Mili- chcialam cie pocieszyc- twoja Natalka przeplakala sesje a moja chrzest. Ksiadz ja musial przekrzykiwac- chyba nie chciala sie pozbyc diabelka z wlasnego cialka hihih.
A ha- wklejam fotki z soboty na ktorych widac moje dodatkowe 8 kilo ciazowego tluszczu- wclae nie jestem chuda. Niektorzy pytali czy ja na pewno wszystko co mialam w brzuchu urodzilam? albo czy to nie przypadkiem druga ciaza i cos mnie w brzuchu nie kopie?= bezczelnosc ludzka nie ma granic

Asia- Sylka pierwszy raz szczepila z tego co pamietam bo Kacperek chorowal.
Basia - dzieki za fotki- Kubus slodki , ty lasencja a kosciol piekny.
Mili- chcialam cie pocieszyc- twoja Natalka przeplakala sesje a moja chrzest. Ksiadz ja musial przekrzykiwac- chyba nie chciala sie pozbyc diabelka z wlasnego cialka hihih.
A ha- wklejam fotki z soboty na ktorych widac moje dodatkowe 8 kilo ciazowego tluszczu- wclae nie jestem chuda. Niektorzy pytali czy ja na pewno wszystko co mialam w brzuchu urodzilam? albo czy to nie przypadkiem druga ciaza i cos mnie w brzuchu nie kopie?= bezczelnosc ludzka nie ma granic

a ja doczytuje zaległości i odpisuję na co ważniejsze tematy
Wygladasz juz bardzo dobrze!A bedzie coraz lepiej!
polecam rowniez rutinoscorbin (jest wit.C ale w mniejszej dawce jak z cytryny)wracaj do zdrowka!!!