reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Sylka a to dla ciebie BabyBoom: Ząbkowanie
mam jeszcze ciekawy artykul jakby ktos chcial Jak sprawdzić, czy niemowlę rozwija się prawidłowo?

wielkie dzięki Kasiu :tak::tak:jesteś wielka

Kacpero juz po jednej dawce BACTRIM widzę, że lepiej główka nie jest taka ciepła, a do gardziołka nie zaglądam, bo nawet wczoraj jak go pocałowałam w usteczka to zapłakał:baffled:, tak go te dziąsła bolą:-(:-(
a temp. 36.7 anie 37.8 czy 38.2
zobaczymy bo w czwartek idziemy na sprawdzenie, bo chcieliśmy sie zaszczepić
ale co się odwlecze to nie uciecze:sorry2:

reklama
sylka, no właśnie te Maci i Coe to dopiero świństwo... u nas też wodę sie pije litrami więc jest nadzieja... a ja u Was z zębami? ile macie? bo z tego co pamiętam to chyba Kacperek jeden z pierwszych co ząbki dostał... czy źle pamiętam?

Witam z rana moja wmiare spała i jestem wypoczeta,biore sie za sprzątanie i idziemy do znajomej na kawe.A z parówkami to milcze .Niezawsze zgadzam sie z dziewczynami ale parówka to za wczesnie.Ale za to ja daje może coś innego co niektórej też wydawało by sie za wczesnie.POZDROWIENIA

Witam u nas noc jak zwykle ostatnio to znaczy ze nie pamiętam ile razy się budziliśmy i o której godzinie Ale za to mały jak nigdy teraz śpi. Zawsze juz o 6 góra siódmej był gotowy, żeby rozrabiać :-) Chyba musi odespać Poza tym robi super postępy jeżeli chodzi o raczkowanie z dnia na dzień idzie mu to coraz lepiej, ale i tak woli stawać na nóżki bo wtedy lepsze widoki O właśnie się budzi:-)

Witam u nas cisza i spokój była do 6 kiedy Kubasek się przebudził i chciał jeść.A potem jeszcze usnął a teraz bawi się w łóżeczku.Ja nadal połamana dziewczyny to jest chore.Boli mnie kręgosłup a najbliższy wolny termin na rentgen jest na 28 sierpnia!Masakra!A ja się zorientowałam że maluchowi nie mogę pozwalać spać w dzień tak od 16.To wtedyp kąpieli zasypia jak suseł i mam spokój do rana:)Dziś ide butów do sukienki szukać,a potem do 20 września mam czas żeby się w nich nauczyć chodzić.A ja z obcasami to nic kompletnie wspólnego nie mam więc łatwo nie będzie...Pozdrawiam

Dziuba masz racje z ząbków na razie 2 dolne siekacze:tak::tak::tak::tak::-D
górne dzisiaj juz są tak przekrwione, moze to jutro:-(
juz od 2 tygodni odliczam:crazy:
a Kacpero cierpi:-(:-(:-(:baffled:

witam:-)
właśnie doczytałam wszystkie posty o jedzeniu.. wydaje mi sie że dziecko wszystko musi posmakować ale w swoim czasie... parówek sama nie lubie na samą myśl co w nich jest:baffled: kazde dziecko bedzie chciało coś nowego, nawet jeśli jest to ochydne to dla nieo jest nowym smakiem wiec to my mamy decydujemy co jest odpowiednie dla naszych pociech!!
u nas w domu staramy się żeby Wiktoria nie patrzyla na nas jak jemy-poniewaz dziecko wszystko by chcialo wziasc do buzi.
danonki to troche za wczesnie-ale sa specjalne jogurty od 6m.
po co szkodzić dzieciom i im brzuszkom.. tak jak juz jedna mama wspomniala mają całe życie na poznawanie nowych smaków.

to co dzieci jedza wpływa na ich wage- a patrząc na takie małe grubaski to nic fajnego.
podajac teraz parówke pewnie za rok pójdzie do macdonalda na tortille:-D

nu nas noc super bo maly zaczol marudzik dopiero kolo 4 nad ranem a teraz juz od 7 buszuje po lozku naszym :-D

Dusia sliczna krolewna, Mili ty , Natalka jak i siostra slicznie wygladałyscie :-) dawaj wiecej zdjec :-D:-D:-D

reklama
Witam z rana:tak:
Powiedzcie co zawiera parówka pożytecznego............ma jakieś wartości?Żadnych.........to po co dawac dziecku śmieci do jedzenia?Od początku dbamy zeby nasze dziecko dostawało jak najlepsze rzeczy do jedzonka, wysokiej jakości............jeszcze zdazy sie najesc tej niezdroej zywnosci

A my my dwie dolen jedynki i idą kolejen ząbki alo już jakos chyba mniej boleśnie.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry