reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dziędoberek.
Właśnie wróciłam od gina i okazało się, że mam anemię :S Dostałam jakiś preparat żelazowy na receptę i trzeba będzie łykać. Na dodatek wywaliłam się na śliskich schodach w przychodni, na szczeście były to trzy ostatnie schodki i miałam w miarę kontrolowany upadek, prawa noga zjechała mi dwa schodki do przodu a lewa się podwinęła no i wylądowałam na podłodze. Na dodatek w międzyczasie rozmawiałam przez telefon i miałam tylko jedną rękę wolną, żeby się podnieść, a moja mama gdzieś uciekła przodem do rejestracji i sama musiałam się gramolić ;)
Dziewczyny, wy też macie niespokojne nogi w nocy? Bo ja normalnie zasnąć nie mogę, dopóki nie zrobię dziesięciu przysiadów... Będę brać raz dziennie więcej niż dotychczas magnez, może pomoże.
I jeszcze na dodatek włosy mi lecą jak głupie, chyba wyłysieję niedługo ^^

reklama
Agnie wlosami sie nie martw- jak wyleca to odrosną.
No a z tym upadkiem to zes wywinęła...dobrze, że skontrolowałas to.. Tylko wiecej bez takich numerów prosze!!! A anemia w ciazy to podobno standard. ale wiesz..musisz to nadrobic....
Sylka- moze i przytyłas poł kilo ale z pewnoscia jak wieczorem sie najadłas to waga pokazuje wiecej. Ja tak mam- zezre cos wieczorem. Rano waga i hurra- 5 kilo wiecej. A pozniej dupa... okazuje sie ze 3,5 kilo tak jak bylo tak jest....
Ale mam dzis padake w pracy- nic sie nie dzieje

Ja dopiero idę.:no::no:
wieczorem wstawię fotki, bo teraz muszę się szykować do pracy
agnie ty uważaj na to gdzie stąpasz, teraz to już nie przelewki:no::no:

Dobrze, że się udało bezpiecznie w miarę wylądować, ale kurcze, żeby w przychodni takie śliskie schody były... :\ A przecież tam i ludzie starsi, i kobiety w ciąży i ludzie z złamanymi kończynami...
AsiaS: kiedy bierzesz L4? :)

Agnie- chciałabym pracowac do Swiat Bozego narodzenia. Pozniej na L4.
No wlasnie chcialabym- ale wszystko sie okaze w praniu...
Jak siedziałam w domu to bardziej sie zmeczyłam niz w pracy- sprzatanie, pranie, gotowanie...A w pracy przynajmniej siedze na dupie i sie nie przemeczam-hahhaha. Mam wszystko gleboko gdzies..co ma byc to bedzie...
A Wy od kiedy planujecie zwolnienie?
Kurcze a ja fotek wstawic nie umiem a maz nie chce mi pomoc. Twierdzi,że to moja zabaweczka- Babyboom:-)Wiec mam sie nia sama bawic

ale macie dobrze mozecie isc na L4 Mnie na gospodarstwie nikt zwolnienia nie da bo mi nie przysloguje wciazy tylko po szpitalu a we wczesniejszych ciazach jak pytalam sie lekzrza o zwolnienie to mi powiedzial ''jak pani nie moze to niech pani nic nie robi '':wściekła/y:.teraz chodze do innego lekarza ale wstydze sie zapytac o zwolnienie zeby nie uslyszec takiego tekstu.Gdy bylam w ciazy z wiki terz spadlam ze schodow ale w 9tym mcu. pojechalam tego samego[jak spadlam ] dnia do szpitala bo czulam ze cos mi sie saczy a lekarze po 3 dniach obserwacji stwierdzili ze chyba sie zsikalam jak sie przewrocilam :no:jak wyszlam ze szpitala poszlam do swojego gina to powiedzial ze mialam podwojny pecherz botakie sie zdazaja i jeden mi pekl :szok:Ztakimi zeczami nie ma zartow

Witajcie w ten cudowny, sloneczny, pachnacy, radosny, bajeczny, wspanialy poniedzialkowy poranek!
509.gif
szwagier wyslal wlasnie smsa ze jest w wawie i przesiada sie na lot do krakowa!!!!!!!
biegam z golym tylkiem po domu- ahhh jak wspaniale!!!!

Asia czy ty nie jestes pracoholiczka przypadkiem?
578.gif

Agnie- ja skurcze lydek jak do tej pory mialam dopiero 2 razy -takze przysiadow nie musze robic hhihi. dobry sposob-wyprobuje jak mnie dopadnie. co do wlosow to mi sie o niebo polepszyly- zdrowsze sie zrobily i takie sliczne hihihi-to po witaminach ciazowch

Helena Ty jestes zajebista:-)
Pumi pilnuj sie zeby Ci tylek nie zmarzł, bo wiesz przeziebisz pecherz i z kibelka nie bedziesz wychodzic...I co wtedy z zakupami?hihihi
Słuchajcie- w pracy to ja naprwde sie nie napracuje- zwlasza teraz- jak jest miesiac padaka. Ale przynajmniej moge na biezaco słuchac Waszych opowiesci...:-)

Co do włosow to mi tez wypadaja jak szalone- ale sie nie przejmuje bo mam ich w nadmiarze...No zebym nie wykrakała i zeby mi calkiem nie wypadły...

reklama
podobno po ciazy wylatuja te wszystkie wlosy co nie wypadly w ciazy moja siostra po pierwszym dziecku musiala zciac wlosy na calkiem krotko wypadaly jej garsciami a miala wlosy do bioder:szok:asia czemu mowisz ze jestem zajebista .Ja po prostu nie umiem rozruznic kiedy sie zsikam;-)

Do góry