reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
pumi chcialam ci napisac ze fajna komoda ale wcielo mi moja odpowiedz oby tylko nie zepsol mi sie komp.Od dwoch dni zawiesil sie chyba 10 razy:wściekła/y:
o jednak sie znalazla!!

wrocilam z Poznania jestem PADNIETA, PKP jest kiszmarne, ale wizja jechania samochodem o 4 rano by byc na spotkaniu o 10 i powrot w ten sam dzien- niekoniecznie:no: jakos przezylam, jeszcze 4 dni w pracy a potem VIVA ITALIA;-)

W Inter(Euro)city do Poznania jedzie się całkiem wygodnie :pPP
Anja szczęściara, mój nie chciał aż tak daleko mnie brzuchatkę wieźć a samolot odpadał ;(
Właśnie wróciłam do domu, przeżywszy wesołe miasteczko małej dużej, zabawy z latawcem i jeżdżeniem po mieście...
SPAĆ!

Anja tobie to dobrze ja z dwojka dzieci to moge sobie jechac do HONOLULU moj maz ma dosyc jezdzenia po calym tyg pracy Ijezdzi tylko do mamusi a tam ja nie mam ochoty jechac :no:kamalodz odpocznij troche nie mowie zebys siedziala w komputerze ale teraz nie wolno sie zbytno forsowac Chodzisz do pracy czy pracujesz w domu?

Chodze do pracy. Pracuje okolo 30 godzin w tygodniu,ala mam lekka prace wiec nie jest zle. Ja bym chyba zglupiala jak bym miala sama cale dnie siedziec,moj K. pracuje cale dnie. Poza tym ja tutaj nie mam nikogo,paru znajomych ,ale przeciez nie bede w kolko zadreczac innych moja osoba. A cala rodzinkla w Polsce. A tak przynajmniej mam sie do kogo odezwac....:-):-):-)

Pumi komoda zaj..a;-).Krokodyl też niczego sobie................:-D
Anja komu dobrze, Włochy, baw się dobrze:tak:.My chcieliśmy do Bułgarii ale za gorąco, ale jedziemy do Palangi na Litwę:-)
Ja też idę luli, teraz muszę wstawać o 6 do pracy.Dobranoc mamuśki:blink:

reklama
Do góry