A u mnie zamieszanie w pracy jakiego dawno nie było :-
-(nawet za bardzo nie mam czasu na BB
- szczerze mówiąc mam już dosyć - dojazdów w tłoku, zaduchu i szturchania w brzuch w autobusie (bo oczywiście nikt nie zwraca uwagi na to że jestem w ciąży), mam dosyć stresu w pracy, zabiegania itd!!! Od września planuję siedzieć w domku i ewentualnie wpadać do pracy jak już totalnie będę umierała z nudów w domu!!!
W czwartek idę na wizytę - uwielbiam to,bo mogę wtedy podejrzeć moją Klarę.
Wreszcie zaczęła kopać (czas najwyższy...) - Jezu, jak cudownie:-)
Pierwsze zakupy za mną - maleńkie balerinki, spódniczka, sukienka itd - mało praktycznie, ale za to ślicznie:-):-):-)
- szczerze mówiąc mam już dosyć - dojazdów w tłoku, zaduchu i szturchania w brzuch w autobusie (bo oczywiście nikt nie zwraca uwagi na to że jestem w ciąży), mam dosyć stresu w pracy, zabiegania itd!!! Od września planuję siedzieć w domku i ewentualnie wpadać do pracy jak już totalnie będę umierała z nudów w domu!!!W czwartek idę na wizytę - uwielbiam to,bo mogę wtedy podejrzeć moją Klarę.
Wreszcie zaczęła kopać (czas najwyższy...) - Jezu, jak cudownie:-)
Pierwsze zakupy za mną - maleńkie balerinki, spódniczka, sukienka itd - mało praktycznie, ale za to ślicznie:-):-):-)
,.Byłam też z mężusiem i upatrzyłam łóżeczko, komplet pościeli były butelki które chcę,Już kilka koleżanek polecało mi tej firmy.Ale zamówię na allegro bo się bardziej opłaca.|