reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

A u mnie zamieszanie w pracy jakiego dawno nie było :-:)-(nawet za bardzo nie mam czasu na BB:zawstydzona/y: - szczerze mówiąc mam już dosyć - dojazdów w tłoku, zaduchu i szturchania w brzuch w autobusie (bo oczywiście nikt nie zwraca uwagi na to że jestem w ciąży), mam dosyć stresu w pracy, zabiegania itd!!! Od września planuję siedzieć w domku i ewentualnie wpadać do pracy jak już totalnie będę umierała z nudów w domu!!!
W czwartek idę na wizytę - uwielbiam to,bo mogę wtedy podejrzeć moją Klarę.
Wreszcie zaczęła kopać (czas najwyższy...) - Jezu, jak cudownie:-)
Pierwsze zakupy za mną - maleńkie balerinki, spódniczka, sukienka itd - mało praktycznie, ale za to ślicznie:-):-):-)

reklama
Agnie - właśnie się doczytałam że niedługo bierzesz ślub - gratulacje!!! A mój mężulek jest ode mnie starszy o 15 lat więc chyba to my bijemy rekord na BB jeśli chodzi o różnicę wieku:-) Gratuluję córci - niedługo już wszystkie będziemy znały płeć dziecka - i dopiero się zacznie zakupowe szaleństwo!

wlasnie zaczelam 22 tydz wpiszcie mnie na liste [chyba robi to aOla ]termin mam na 7 stycznia chyba ze cos sie zmieni w srode bo ide do lekarza moze nawet sie dowiem kogo nosze pod serduszkiem :-)

Cześć.
Powoli kończą mi się wakacje i od poniedziałku do roboty. Pierwsze zebranie już w czwartek. Nie będzie lekko bo zmienia mi się kierownik, taka wredna fałszywa s...a. Planuję popracować do świąt, ale jak mnie będzie za bardzo wkurzać to idę na zwolnienie. Nie zamierzam się głupim babskiem przejmować.
Moja dzidzia tak mnie dziś kopała że się obudziłam w środku nocy i do rana miałam już z głowy, w ogóle jakaś taka dziś nadpobudliwa i cały czas ładuje w pęcherz. Już nie zliczę ile razy byłam dziś w kibelku.

Hejo!Ja właśnie wróciłam od dentysty, nie było tak źle:tak:,.Byłam też z mężusiem i upatrzyłam łóżeczko, komplet pościeli były butelki które chcę,Już kilka koleżanek polecało mi tej firmy.Ale zamówię na allegro bo się bardziej opłaca.|
Ktoraś z mam je miała?Są naprawdę dobre?
Pumi wózek bardzo ładny:tak:, podobny modelem do mojego tylko kolory inne W końcu masz wolną chatę, korzystaj na maksa :-D
A z tymi upadkami to trzeba uważać, zwłaszcza zimą jak będziemy mocno okrąglutkie, chyba będziemy się toczyć a nie chodzić po śniegu:-D:-D:-D.Agnie dobrze że nic Ci się nie stało.
A ja będę pracować tylko do końca października a potem w domciu:tak:
Dzidzia żyjesz wogóle, odezwij się!

ale macie dobrze- u was juz po 20 tyg a ja dopiero 17.
mialam kolezanke w domku na kawce. poza tym od rana szaleje z porzadkami. maz skercil komode i ladnie wszystko uporzadkowalam w sypialni i odkurzalam i scieralam itd....

reklama
Do góry