Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ahh....nawet nie wiem od czego zacząć hehe
a tatus wracal bardzo pozno wiec maly czekal na niego. Nawet zakupy to tak pozno robilismy a on wszedzie z nami bo wtedy nie mielismy tutaj kompletnie nikogo. Moj drugi syn tez dosc pozno chodzil spac, nie mialam wyjscia bylam wtedy sama bo maz pracowal jeszcze w Europie az maly mial prawie 11 miesiecy, dziecko wozilam do rodzicow, prace konczylam o 18.00 a dojezdzalam 50 minut do pracy!!!
, potem do rodzicow odebrac malego i na obiadek
, pozniej jakies zakupy i do domu sciagalam na 21.00, dopiero wtedy kapiel i spanko, nie chce nawet wspominac tych czasow
a teraz jestem madrzejsza i najpozniej 7.30 kapiel a o osmej lozeczko. Nie ma zmiluj sie....mamy podzielone role i staramy sie jak najsprawniej zalatwiac rodzicielskie obowiazki zeby troche jeszcze usiasc i nacieszyc sie soba.
czyli podobnie jak Twoja coreczka Klik
Celina jak widzi kable to ma uśmiech od ucha do ucha. Mamy barykadę z deski do prasowania przy komputerze, bo go wiecznie wyłączała;-) A jak widzi telefon albo pilot to aż piszczy. A jeśli chodzi o kubeł na śmieci to Celinka nie ma do niego dostępu, z wszystkich szafek w kuchni wykręciliśmy uchwyty. Z lodówką zrobiliśmy to samo, bo otwierała zamrażarkę, tylko że teraz umie włożyć paluszki w uszczelkę i mocno pociągnąć, efekt zamrażarka otwarta a mała leci z odrzutem na pupę i się śmieje. Taką zabawę sobie wymyśliła.Oli tez uwielbia kosze na smieci, otwiera szafkę i próbuje wyciagnąć kosz ale jak narazie zawsze zdąże go powstrzymać!!!!!!!!!!!!!!!!
czy wasze dzieci tez uwielbiaja kable, kontakty, ładowarki do telefonów??? bo moje dziecko ciagnie za wszystkie kable kiedy tylko nie widzę ile ja się juz palcem nagroziłam i nic, a to przeciez niebezpieczne![]()

Ale Nikolka ma pomysłyWitam :-)
pawimi-- strasznie Ci zazdroszczę jak twój synuś usypia Ci o 20. Ja to muszę chyba wprowadzić dyscyplinę... kąpiel o 19, a o 20 lulu.
Ostatnio Nikola wstała w nocy i domagała sie kaszki, mleka wogóle nie ruszyła... śmieszne zeby w nocy robić kaszke i karmić łyzeczka, jak ja jestem półprzytomna, a Ona za to jaka ożywiona
Nutka13-- też mam iśc z moja na szczepionke Jakos w lutym to wypadniena szczeście Nikola wogóle nie chorowała , pfu pfu odpukać.
Takżę lepiej żeby nasze dzieci nie chorowały :*
, wspólczuję Ci!!!Klik, Celinka już nie je w nocy, wieczorem o 21 zjada 250 ml kaszy do picia i śpi do 8-8:30 rano. Może zagęść mleczko kaszą ryżową. Napisz ile jej dajesz tego mleczka na noc.