Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
slyszelismy, slyszelismySłyszałyście o 8-raczkach, urodziły się w Stanach. Oby były zdrowe i przeżyły.
podobno dopiero drugi taki zestaw na swiecie
dziekuje bardzo ....to chyba moj dom okazalby sie malutki zeby to wszystko pomiescic 

.
)gdzie stamtad prosto na jeden godzinny wyklad i tyle, pozniej mozna zniknac. Ja tak robilam dwa lata temu, wazne ze szefostwo mnie widzialo rano a pozniej nikogo nic nie obchodzi. Wieczorkiem firmowe imprezki, okupowalismy bary i knajpki. Super bylo. Pozwiedzalismy sobie troszeczke z mezem Nashville i okolice, kolebke muzyke country, potem po konwencji wypuscilismy sie na poludnie. i wracalismy przez kilka dni wschodnim wybrzezem zatrzymujac sie w ciekawych zakatkach. Pamietam ze mialam dosc muzyki country haha.....
heheh wiecie ale 8raczkow nie chcialabym miec !!!! o nie !!!!
ostatnio ogladalam w tv o szescioraczkach, mowili ze musza miec wlasnego fryzjera ktory do nich przyjezdza:-)pawimi, mój robi tak samo.. a ostatnio wyobraź sobie, że powyciągał śmieci z kosza łazienkowego i powrzucał do kibla.... jak myślicie, kto to musiał posprzątać ?wlasnie rozmawialam z nianka i mowi ze maly non stop dzisiasj grzebie w kuchennym koszu na smieci nie moze go upilnowac i odgonic. Podobno wygrzebal ogryzek z mojego porannego jablka i zadowolony go w najlepsze sobie podgryzal ...fuuuuuuuj!!!!