reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
no to faktycznie jak masz juz dwa wózki mozesz trzeciego nie wykorzystać!!! ja mam teraz dwa i mysle, ze wystarczy! a jak marzy ci się drugie dziecko to dla niego kupisz sobie solar :-):-):-)

reklama
ha ha ha, dla drugiego dzieciaczka to już sobie buzza upatrzyłam na 3 kólkach, tego co pawimi miała,ale w kolorze Papillon, w Polsce go nie widziałam ale tu w holandii to ich pełno:-)

aha zapomniałam o różnicy czasu!!!
fajnie, ze w lokalu imprezke macie nie musisz niczego szykować i sprzatac potem!!! oliver pewnie się doczekac nie moze!!!

ha ha ha, dla drugiego dzieciaczka to już sobie buzza upatrzyłam na 3 kólkach, tego co pawimi miała,ale w kolorze Papillon, w Polsce go nie widziałam ale tu w holandii to ich pełno:-)
buzza ja tez mam i nie jestem zadowolona moze przez pierwsze miesiace był ok ale teraz skrzypi cały i kółko z przodu mi się popsuło :wściekła/y: i buzzz to holenderski wyrób!

tak buzz, mutsy i bugaboo to holenderskie wózki:tak:
a dałas do reklamacji go??? przeciez to powinni uznac??
ja jestem zadowolona z mutsy, jak dla mnie super jest i wogóle to mi sie on cały czas podoba:tak:

pawimi udanej imprezki:-D

niestety, popsuł się jak właśnie gwarancja minęła!!! jak na złość!!! narazie go nie uzywam a potem dokupię inne kółko to terenowe tylko u nas jest drogie 250 zł kosztuje, ciekawe czy u was w holandii buzzy macie tańsze?

no wlasnie tak jest super, siedze sobie do ostatniej minuty i pazury robie a imprezka sama sie szykuje :) potem po nas posprzataja....zapomnialyscie tylko o jednym...za to niestety zaplace i to suto, moj maz juz dzis poloczyl ze okolo $650 !!!
Moj buzz tez do dupy...eeeh, rama skrzypi jak jakis zlom stuletni. Wozek sie nawet nie zdazyl zniszczyc, siedzonko wyglada jak nie uzywane a zlomuch jeden wydaje z siebie antyczne dzwieki.

nina nowe niewiem ile kosztują,ale oglądałam uzywane, po których nie widac aby ktos nimi jezdził kosztuja w granicach 300 euro,czyli tanio- tak mi sie wydaje..

reklama
pawimi kurde to dziwne- nowy wozek a tak skrzypi:wściekła/y:

nina no ale pech, ale zazwyczaj tak jest że gwarancja się kończy i coś się psuje:baffled:

pawimi mam nadziej ze wrzucisz tu albo na facebooka zdjecia z tej imprezki...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry