reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
czesc wam :-)

ale jaja z tymi wozkami :-)
ja tez mam 2 baby design altantic i teraz coneco flash i z obu jestem cholernie zadowolona :-)
tyle ze atlantic jest wozkiem 2 czesciowym no i ciezkim niestety dlatego ale nadal nim jezdze, na snieg jest super bo ma pompowane duze kola, a niedawno wlasnie kupilismy ten coneco flash i tez jest super, malutki zgrabny, szybko sie sklada , rozklada sie na plasko do spania i ma kosz ktorego ja potrzebuje :-) na lato mozna odpiac tyl budy i zostaje tylko daszek i dziecko ma przewiew :-D

wiki spi, my poprzestawialismy meble w pokoju znowu :-D heheh,
nocka tez byla przespana w pelni dopiero o 5:30 mleko :-)
teraz jacek poszedl do pracy a my zostalismy sami.

Pawimi pochwal sie fotkami jak tylko dasz rade :-)

Witam.
Jakiś czas nie zaglądałam.
Pawimi ale checa:-D, uśmiałam się.
Co do wózka to my mamy spacerówkę Willy, ma dość duże kółka i co najważniejsze przekładana rączkę, i żadnego widocznego logo:rofl2:
Celinka dziś była pierwszy raz na spacerku na nóżkach, tak sie zmęczyła, że od razu zasnęła, jak ją spać położyłam:-D

Ale fajnie pije.Mój pije z butelki ale tylko mleko.Soki czy herbatki TYLKO łyżeczką z kubeczka.Niekapek jest bleeeeeeeee w ogóle nie chce wziąć ustnika do buzi.
Pawimi mam nadzieję że imprezka udana.A tymi wózki to faktycznie jaja.
My mamy jeden parasolkę z Espiro.Zresztą zimą mały rzadko jeździł w wózku przeważnie wszędzie samochodem.A spacerówkę kupiliśmy po to żeby babcia miała na spacerki lekki wózek który bez problemu zniesie z 3 piętra.Poza tym mały coraz chętniej chodzi na własnych nogach.

Ale fajnie pije.Mój pije z butelki ale tylko mleko.Soki czy herbatki TYLKO łyżeczką z kubeczka.Niekapek jest bleeeeeeeee w ogóle nie chce wziąć ustnika do buzi.
Pawimi mam nadzieję że imprezka udana.A tymi wózki to faktycznie jaja.
My mamy jeden parasolkę z Espiro.Zresztą zimą mały rzadko jeździł w wózku przeważnie wszędzie samochodem.A spacerówkę kupiliśmy po to żeby babcia miała na spacerki lekki wózek który bez problemu zniesie z 3 piętra.Poza tym mały coraz chętniej chodzi na własnych nogach.
My mamy kubeczek Aventu, mała też go nie lubiła, a raczej ustnika. Kupiłam jej ustniki silikonowe z Nuk'a, nie mają zaworka, picie cieknie, ale się nauczyła pić z niekapka i teraz nawet ustnik oryginalny z Aventu jest dobry.

reklama
moj za boga nie napije sie z tego z aventua z tego bardzo szybko sie sam nauczyl i pije, kupie mu jeszcze taki do mleka i spokoj :-D terazwystarczy ze podam mu go i pije a nie musze z nim siedziec caly czas :-D ale wygodna jestem no nie :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry