reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
spedzilam dzisiaj 6 godzin przy zdjeciach, no szok normalnie. W koncu przestal bolec mnie leb, no i mielismy 13 stopni celsjusza a wieczorem padal deszcz i prawie caaaaly snieg stopnial, huraaaa!!!! Jutro tez ma byc tak cieplo. Jestem bardzo ciekawa czy....to juz koniec zimy?
Moje dziecko pije mleko z niekapka juz dawno ale kasze taka gesto przez butle ta swoja nietypowa do cycka podobna. Wczoraj moi znajomi zobaczyli ta butelke to smiali sie ze zberezna butla!

Ostatnia edycja:
reklama
a tu wszyscy tak wymarli?????ani jednego posta!!! u mnie wiosna na calego - 16 stopni celsjusza :) Wprawdzie glowa mnie znowu boli ale co tam....slonko swieci, nie pojechalam do pracy zaraz odbiore olivke ze szkoly wszesniej i jedziemy na spacerek. Jeszcze nie wiem gdzie co prawda ale zaraz cos wymysle. Powiem wam ze tego jeszcze w lutym nie bylo....zeby sniegu nie byla i wiosna nastala!

no rzeczywiscie cisza jakas tutaj :-)
wiki spi ja mam chwile dla sibie :-) dostalam dzisiaj juz prezent na walentynki :-D perfum celin dion heheh ale ladnie pachnie, ale fajna niespodzianka :-)

Pam no nie wiem co ci poradzic, ale wiem ze w tesco tez byly a jak nie to w smyku zobacz.

Aga taki kubeczek jak ty masz widziałam dzisiaj w sklepie inter marche nie wiem czy u was są te markety???
faktycznie cicho tu znowu i pusto!
cały dzień u nas padało, nawet na spacer nie mozna było wyruszyć, bo co to za przyjemność jak ci na głowę kapie a dziecko pod folia ukryte nic nie widzi!
w czwartek szczepienie ... brrrr juz się boje! czy wy szczepiłyscie na ospe wietrzną wiem , że mozna przy okazji tego szczepienia ale jest płatne, tylko nie wiem po co na ospe szczepic wszyscy zawsze to przechodzilismy i było ok, no troche swedziało moze :tak:

czesc
pawimi fajna i ładna kobitka z Ciebie:tak:
i jaki ładny chłopczyk w tym buzzie siedział:-):-)

musze wam powiedziec ze uczymy Zosie zasypiania na noc samej,bo w dzien odkładam ją do łóżeczka i po minucie juz spi,a na noc trzeba ja lulac. i wczoraj mówie sobie, o nie koniec tego usypiania, włozyłam ją do łóżeczka i najzwyczajniej w swiecie wyszłam:zawstydzona/y: płakała,a raczej darła sie i wyła jakies 3 minuty i zasnęła..:tak:
no wiec dzisiaj to samo, odłoże ją,buzi i dobranoc...:dry:

pawimi widzę, ze spacerek się udał!!! jak patrze na twojego buzza to chyba bede mojego musiała naprawic, wyczyscić i moze da się nim jeszce pojeżdzić, fajnie wyglada!!! a mąż moja loola i tak nie chce jeżdzić narzeka, że rączki nie takie i kółka i wogóle on woli buzza, ah ci faceci zielonego pojęcia nie maja o wózkach i innych takich akcesoriach dla dzieci a tylko narzekac potrafia!!!:-):-):-)
natka jak bedziesz zostawiała tak mała w łóżeczku i wychodziła to się szybko przyzwyczai i będzie sama zasypiała, Oliviera tak uczyłam od poczatku i chcociaż nieraz jeszcze wariuje jak go położe to i tak na końcu sam zasypia!!!
czy wasze dzieciaki tez sa takimi łobuzami? nieraz mi się wydaje, ze mój mały ma juz adhd zaawansowane do tego:-) on nie usiedzi 5 minut cały czas włazi cos ciagnie, coś rozwala normalnie siły niekiedy nie mam jak to widze!!!

Ostatnia edycja:
reklama
pwimi super spacerek ja tez chce zeby u nas juz tak bylo ehhh...

dzisiaj kupilam malemu nowa posciel musze jeszcze jakies ladne przescieradelko dokupic bo na gieldzie nie bylo fajnych zadnych.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry