reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej Dziewczyny!!!
My jutro idziemy na szczepienie, muszę je jakoś odwlec:-D Im mała będzie starsza tym lepiej, no i znowu u nas jakaś grypa na wiosce się panoszy. Ludzie są naprawdę nie odpowiedzialni zamiast siedzieć w domu i choroby nie roznosić to łażą do sklepu i jeszcze dzieci zaczepiają:wściekła/y:
Aga widziałam podobne bidonki w Auchanie, tylko miały słomkę i takie fajne zamykanie, coś takiego tylko chyba campola:
TOMMEE TIPPEE: BIDON NIEKAPEK ZE SŁOMKĄ (543948536) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Witam u nas wreszcie wszystko do mormy wróciło AMELKA je ladnie wszystko co jej dam i pije mleko 250ml 3 razy dziennie.
Dzis bal przebieranców w przedszkolu wiec dopiero do domu weszłam Amelka padła i spi.Chodziła i bardzo sie dziwiła wcale sie niebała.
Picie też pije z niekapka ale mleko tylko z butli albo z szklanki.

jagna my też mamy jutro szczepienie!
u nas snieg pada na dodatek z deszczem, super nie ma co!
a i właśnie się dowiedziałam, ze gwarancja na mojego buzza trwa 24 miesiace a nie 12 tak jak mi w sklepie powiedzieli! super juz go wyczyściłam zapakuje i wysyłam do serwisu.Moze mi cos z nim zrobią !!! mam nadzieje!:-)

nina no to super!!!!
niech go naprawią:tak: w końcu to ich obowiązek:crazy:
mała poszła spac,ale przed chwilką zawołała mama!!!!! narazie nie ide do niej bo jest juz ciszej:sorry2:

nutka gratulujemy ząbka!!!
natka masz racje to ich obowiazek, zeby wózek naprawic jesli jest jeszcze gwarancja!!! mam nadzieje, ze cos mi z tym wózkiem zrobią a nie odeslą spowrotem nie naprawiony!!!
Oli własnie się przebudził zostawiłam go w łózeczku mam nadzieję, że usnie znowu bo krótko spał! niestety nadal go słysze nic z tego spać juz nie będzie!!!:no:

wiki wlasnie padl :-)

jagna moj nie chce pic ze slomki a z tego kubeczka pije sam i dzieki temu pije wiecej i sam.

ja moj kuebeczek kupilam w auchanie, Pam ciala taki tylko ze nie ma auchana wiec moze kupic na allegro bo nina znalazla stronke.

reklama
wiki wlasnie padl :-)

jagna moj nie chce pic ze slomki a z tego kubeczka pije sam i dzieki temu pije wiecej i sam.

ja moj kuebeczek kupilam w auchanie, Pam ciala taki tylko ze nie ma auchana wiec moze kupic na allegro bo nina znalazla stronke.
Ja myślałam o takim ze słomką na wakacje, bo raczej wątpię aby moje dziecię w domku siedziało:-D A ma super zamkniecie, jednym palcem da rade i już osy się nie czepią i ustnik piaskiem sie nie zabrudzi. Nie mam zamiaru latać za małą z piciem po podwórku. Zresztą mąż już zrobił małej piaskownice z pokrywą, stojak na huśtawkę i robi jej z rury do kanalizacji ( nie używanej) ślizgawkę, jeszcze będzie trzeba wyrównać plac i ogrodzić go żeby pies po tym nie skakał no i żeby nie wpadła pod auto. I mam małą z głowy:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry