reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
przeczytalam ten artykul ktory estera wkleila i smiech na sali mnie ogarnal - oczywiscie nie z estery - absolutnie! Ogolnie odnosze sie do artykulu obojetnie kto by go tu umiescil. Jestem przekonana ze to glownie o kase chodzi bo ktos przeciez placi za to pieniadze, czy tez ktos to refunduje...swietny pomysl zeby z powszechnej choroby dzieciecej ktora dawniej przechodzilo kazde dziecko bez problemow zrobic nagle takie zagrozenie. Szkoda ze moja mamusia nie zyje bo z jej wieloletnim pediatrycznym doswiadczeniem smialaby sie tydzien z tego faktu ze ospa wietrzna stala sie groznym zjawiskiem! A tak powaznie to doradze tylko tyle...poprostu czytajcie i badajcie wszystko - takze te alternatywne rozwiazania zeby miec wiedze wszechobecna, miejcie czy szeroko otwarte, podejmujcie swiadome decyzje zgodne z wlasnym przekonaniem!

kończe mysleć o szczepieniu, mam metlik w głowie, czytam rózne rzeczy o MMR i jest jeszcze gorzej bo teraz to juz nic nie wiem! zgłupiałam zupełnie...:no::no::no:
pawimi tak podczytuje watek wózkowy i wdzę, ze to siedzisko xl nie bedzie chyba pasowało do mojego buzza bo ono jest materiałowe i się je nakłada na stary stelaz od siedziska a ja mam inne troche siedzisko w tej starszej wersji i nie będzie chyba pasować

Załączniki

• P2111447.jpg
    P2111447.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
Ja o ospie ze swoim pediatrą nie rozmawiałam- dlatego nie podjełam decyzji o szczepieniu........meningokoki, rotawirusy nam odradziła......teraz nie wiem co powie.
Właśnie wiem ze kiedyś nie było takich powikłań a wirus chyab ten sam co nie? Nie zmutował sie........................

dlatego estera nasuwa mi sie tylko jedno.....kasa, jak nie wiadomo o co chodzi to z pewnoscia o kase :)
nina, Twoje siedzonko podejzewam ze ma w ogole rozmiary tego xl

wiesz co to jest niby kawalek tapicerki ktory naklada sie na orginalny stelaz-tyl zostaje,niby jest cienszy w gabke niz to piersze siedzenie i przez to oferuje wiecej miejsca. Dlatego sadze ze Twoje siedzisko jest samo w sobie takiej wielkosci jak to niby nowe XL poniewaz nie ma tej grubej gabki wcale!

a ja myslałam, że to jest całe nowe wieksze siedzisko montowane na stelaż, teraz jak je zobaczyłam to widze, że nie dla mnie siedzisko xl:-D
własnie z siostrą szukam jakiejs spacerówki dla niej tylko ona musia mieć duze koła pompowane najlepiej i pełna rączkę bo moja mama będzie tym jeżdzić a ona musi mieć duzy wygodny wózek! mojego buzza nie lubi.....................

reklama
ten stary bebe confort ktory mam by jej odpowiadal :) duze pompowane kola, pelna raczka - klasyka :) mialam oba siedziska i optime - wysokie ktore mozna bylo zabudowac na gondolke i opere - to niskie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry